Galatasaray'da Mehir Vakfı krizi!

Merkezi Konya’da bulunan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'in Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ı makamında ziyaret etmesi, sarı-kırmızılı camiada krize neden oldu.

Merkezi Konya’da bulunan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'in Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ı makamında ziyaret etmesi, sarı-kırmızılı camiada krize neden oldu. Konya’da 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Mehir Vakfı'nın Başkanı Mustafa Özdemir, geçtiğimiz hafta Türk Telekom Stadı’nda Başkan Burak Elmas’ı ziyaret etti. Özdemir, yaptığı paylaşımında, “Burak Elmas beyi ve değerli ekip arkadaşlarını şahsım ve Mehir Vakfı adına tebrik ediyor üstün başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette Galatasaray Emlak A.Ş yönetim kurulu üyesi Konyalı Sıtkı Korkmaz da yer aldı. Korkmaz, yıllardır Galatasaray Dernekleri'nde de aktif bir üye. Ziyaretin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından sarı-kırmızılı kulüp açıklama yayımladı.

Yapılan açıklamada, “Başkanımıza yapılan kurumsal/kişisel tebrik ziyaretleri Galatasaray resmi kanalları aracılığıyla kamuoyuna aktarılmaktadır. Bu tür ziyaretlerin kurumsal içerikle lanse edilip, onayımız olmadan sosyal medya hesaplarından kullanılması doğru değildir. Başkanımızın kabul ettiği bir delegasyon içerisinde iş adamı kimliğiyle bulunan Sayın Mustafa Özdemir’in kulübümüzü ziyaretinde, Mehir Vakfı kurumsal kimliği ile bir randevu ve temsilinin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri