Galatasaray'da Fenerbahçe Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta mücadelesinde Fenerbahç'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da futbolcular haftanın son antrenmanını bu sabah gerçekleştirdi. Antrenmanda, iki grup halinde sahada koşu ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.Florya...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta mücadelesinde Fenerbahç'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da futbolcular haftanın son antrenmanını bu sabah gerçekleştirdi. Antrenmanda, iki grup halinde sahada koşu ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan koşu ve dayanıklılık antrenmanından sonra teknik direktör Cesare Prandelli taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Galatasaray üç günlük iznin ardından 13 Ekim Pazartesi günü saat 16.30’da yapacağı çalışma ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu arada tedavisi tamamlanan Bruma antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Burak Yılmaz'ın ise günü tedavi ile geçirdiği açıklandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri