Galatasaray Üç İsimle Birden Anlaştı İddiası

Galatasaray'ın transferin son gününde 3 isimle anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı kırmızılıların, Eskişehirspor'dan Tarık, Napoli'den Dzmeaili ve Pandev ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Galatasaray'ın, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a...

Galatasaray'ın transferin son gününde 3 isimle anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı kırmızılıların, Eskişehirspor'dan Tarık, Napoli'den Dzmeaili ve Pandev ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray'ın, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a 4.5 milyon euro ve Umut Gündoğan'ı vereceği, Napoli'den transfer edilen Dzmeaili ve Pandev için ise 3.5 milyon euro ödeneceği ileri sürülüyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, merakla beklenen transferleri açıkladı. Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'da taarruz başladı. Sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarını hızlandırdı ve sürpriz isimleri transfer ettiği ileri sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu ligtv'nin haberine göre, sarı kırmızılı ekibin Napoli'de forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili'ye teklif götürdüğü ve transferin gerçekleştirildiği belirtildi. Sarı kırmızılı takım, Pandev ve Dzemaili için İtalyan kulübüne 3.5 milyon euro'luk teklifte bulunduğu, Napoli yönetiminin de bunu kabul ettiği belirtildi.

Orta sahada görev yapan İsviçreli futbolcu, İtalya Serie A'da 2009'dan bu yana forma giyiyor. Dzemaili, Napoli'ye 2011 yazında 9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

AYSAL: DZEMAİLİ VE TARIK'LA ANLAŞTIK

Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Şampiy10'a yaptığı açıklamada ise "Dzemaili ve Tarık Çamdal ile anlaştık. Pandev için de uğraşıyoruz. Onun durumu akşam belli olur." ifadelerini kullandı.

İTALYA BASINI: PANDEV VE DZEMAİLİ GALATASARAY YOLUNDA

Galatasaray'ın bu transfer hamlesi İtalya basınında da gündeme geldi. Ünlü gazeteci Gianluca Dimarzio'nun verdiği habere göre de sarı kırmızılı takım, Pandev ve Dzemaili için Napoli'yle görüşmeler yapıyor. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki saatlerde transferlerin resmileşebileceğini belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri