Galatasaray Odeabank'ta, Shavonte Zellous'un Sözleşmesi Feshedildi

Galatasaray Odeabank A Kadın Basketbol takımının oyuncularından Shavonte Zellous'un sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Basketbol Şubesi oyuncularını Shavonte Zellous'un antrenmanlara...

Galatasaray Odeabank A Kadın Basketbol takımının oyuncularından Shavonte Zellous'un sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Basketbol Şubesi oyuncularını Shavonte Zellous'un antrenmanlara çıkmadığı için sözleşmesinin eylül ayı sonuna kadar feshedildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Galatasaray Odeabank A Kadın Basketbol takımımız 2014-2015 sezonu hazırlıklarına 8 Eylül de, Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'na katılmayan Türk ve yabancı oyuncuları ile başlamıştır. Shavonte Zellous, yazılı davet göndermemize rağmen kontratında belirlenen antrenmanlara katılım tarihinde İstanbul'da bulunmamış ve bu disiplinsiz davranışına devam etmesi sonucunda Shavonte'nin sözleşmesi kulübümüz tarafından Eylül ayı sonunda feshedilmiştir. Oyuncunun maaş ve prim alacağı kalmamıştır."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri