Galatasaray - Lokomotiv Moskova Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi perdesi bu gece açılıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. maçında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek.

15. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan temsilcimiz, turnuva tarihinde en fazla boy gösteren Türk kulübü konumuda bulunurken sarı-kırmızılı takımın rakibi ise 4. kez yer alıyor.

Galatasaray'ın bu akşam Lokomotiv Moskova ile evinde oynayacağı karşılaşma bu akşam saat 22:00’de başlayacak. Mücadeleyi ise İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Rocchi'nin yardımcılıklarını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yapacak. Karşılaşmada yer alacak ilave yardımcı hakemler ise Luca Banti ve Massimiliano İrrati görev alırken maçta 4. hakemliği Matteo Passeri yapacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu ise şimdilik bilinmiyor.

Geçtiğimiz sene UEFA Şampiyonlar Ligi yayıncı ülkemizde TRT ekranlarından yayınlanıyordu. Bu sene Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ön eleme turunda mücadele ettikleri UEFA karşılaşmalarının yayıncıları ise son dakikada belli olmuştu.

Aynı durum A Milli Takımımız'ın UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında yaşanmış ve son anda yayın haklarını TRT almıştı. TRT A Milli Takımın UEFA maçlarını 4 yıl yayınlamaya sahip.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı ile ilgili TRT'nin maç spikeri Erdoğan Arıkan, TRT Spor ekranlarında dün akşam yayınlanan programda karşılaşmanın yayın hakkı ile ilgili olarak "Şampiyonlar Ligi'nin resmi olarak hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli değil. Son dönemde TRT son anlarda atak yaptı. Ben yarın 22.00'de bütün kanalları dolaşacağım. En çok da TRT'ye bakacağım ama bir girişim var mı bilmiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

GALATASARAY - LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İki sezon aranın aradan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, 2016-2017'de cezası nedeniyle Avrupa kupalarında yer alamamıştı.

Temsilcimiz Galatasaray, geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elenmişti.

Sarı-kırmızılı ekipye yeni transfer Emre Akbaba'nın durumu ise maç saatine doğru netlik kazanacak. Rusya ekibi L. Moskova'da ise cezası bulunan Smolov, Galatasaray'a karşı ilk maçta forma giyemeyecek.

 

Galatasaray'ın bu akşam başlayan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde şu 11 ile çıkması bekleniyor.

İşte G.Saray'ın Lokomotiv Moskova maçı ilk 11'i

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Emre Akbaba, Onyekuru, Eren

Lokomomotiv Moskova: Guilerme, Ignatjev, Höwedes, Corluka, Lysov, Krychowiak, Denisov, Farfan, Miranchuk, Fernandes, Eder

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri