Galatasaray Liv Hospital, Micov'u Renklerine Bağladı

Basketbol Birinci Ligi'nin son finalisti ve iddialı ekibi Galatasaray Liv Hospital Vladimir Micov ile resmi sözleşme imzaladı.Liv Hospital Hastanesi'nde düzenlenen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Basketbol Takımı Şube Koordinatörü Murat...

Basketbol Birinci Ligi'nin son finalisti ve iddialı ekibi Galatasaray Liv Hospital Vladimir Micov ile resmi sözleşme imzaladı.

Liv Hospital Hastanesi'nde düzenlenen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Basketbol Takımı Şube Koordinatörü Murat Özyer, iki sezondur yakaladıkları başarıyı daha yukarıya taşımak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Micov değerli bir oyuncu bizim önemli bir eksiğimizi tamamlayacaktır. Uzun forvet üç numarada oynayacak pozisyonunda. Kendisi Avrupa Ligi'nin en tecrübeli oyuncularından birisidir."

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Vladimir Micov ise yaptığı açıklamada, Galatasaray ile büyük başarılar yakalamak istediğini belirterek, "Takımım Avrupa'da oynuyor. Bu sezon Galatasaray ile birlikte final four'a kalmak istiyoruz." dedi.

Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın teklifini kabul etmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise "CSKA Moskova ile kontratımın bitmesinden sonra bir çok takımdan teklif aldım. Burayı tercih etmemdeki başlıca neden Galatasaray'ın yüksek seviyede maçlar oynamasıdır." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri