Galatasaray Kulübü, 109 Yaşında

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 109. yıl dönümü bugün düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Galatasaray Lisesi’nde saat 10.30’da başlayan organizasyonda ilk olarak lisedeki Atatürk anıtına çelenk konularak ve saygı duruşunda bulunularak...

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 109. yıl dönümü bugün düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Galatasaray Lisesi’nde saat 10.30’da başlayan organizasyonda ilk olarak lisedeki Atatürk anıtına çelenk konularak ve saygı duruşunda bulunularak başladı. Ardından, Tevfik Fikret Salonu’na geçilip, İstiklal ve Galatasaray marşları okundu.

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Duygun Yarsuvat da burada divan üyelerine bir konuşma yaptı. Başkan Duygun Yarsuvat, "Galatasaray formasını taşımak için çırpınan çok genç sporcular ile beraberiz. Ve onlarında karşısında da bu yıl Galatasaray'ın kazanmış olduğu başarılarla başbaşayız. Bunlar bize kıvanç veriyor. Ve Galatasaray 109 yılda böylesine başarılar kazanarak günümüze gelmiş kulüptür. Bizlerde bu kulübü ileriye götürmek için uğraşan Galatasaraylılarız. Galatasaraylıların kulüp sevgisi açıkça söyleyeyim ailesinden daha üstün gelir. Bundan sonrada Galatasaray'ı hep ileri götürmeye çalışacağız. Biliyorsunuz dün bir seçim sonucu sonrası bu göreve atandım. Ve bu görevi arkadaşlarımla birlikte en iyi ve faydalı şekilde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Yarsuvat, sözlerini "Hoşgeldiniz bu hepimizin bayramı." diyerek tamamladı.

Kulüp başkanının konuşmasının ardından, yaşayan en kıdemli üye, yaş kütüğüne 109. yıl plaketini çaktı. Kulüp üyeliğinde 50 yılını dolduranlara ise berat ve madalyaları verildi.

Plaketlerin ardından yıl içinde sarı-kırmızılı kulübün bütün branşlardaki takımlarının kazandığı ödül ve kupalar sergilendi ve sonrasında müzeye teslim edildi. Etkinlikler, geleneksel Galatasaray pilavının yenmesi ve müze ziyaretiyle sona erdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri