Galatasaray Kayseri'ye Geldi

Galatasaray, yarın oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için geldiği Kayseri’de taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Sarı Kırmızılı takım, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında yarın saat 18.30’da Suat...

Galatasaray, yarın oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için geldiği Kayseri’de taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Sarı Kırmızılı takım, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında yarın saat 18.30’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynayacak. Galatasaray özel bir uçakla Kayseri’ye geldi. Erkilet Havaalanı’na inen kafileyi,bir gurup Galatasaray taraftarı karşıladı. Takımlarına sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Galatasaraylı futbolcu ve teknik heyet, tezahüratlar eşliğinde bindikleri otobüsle kalacakları otele doğru hareket etti. Yol güzergahında da yine bir gurup taraftar meşale yakarak otobüsün önünü kesti. Kafileyi taşıyan otobüs kısa süre durakladıktan sonra yoluna devam etti.

Galatasaray’ın kafilesinde, kaleci Fernando Muslera, Umut Bulut, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Alex Telles, Goran Pandev, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Sinan Bolat, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Eray İşcan, Veysel Sarı, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Koray Günter yer aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Portekizli yıldız Bruma, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sinan Gümüş, Aydın Yılmaz ve Umut Gündoğan’ı kadroya almadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri