Galata VIP Cafe tam not aldı

Yaklaşık 1 yıl önce hizmete açılan Galata VIP Cafe, müşterilerinden tam not alıyor.

Yaklaşık 1 yıl önce hizmete açılan Galata VIP Cafe, müşterilerinden tam not alıyor. Şeyhşamil Mahallesi Eminönü Caddesi'ndeki Selçuklu Park Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren Galata VIP Cafe, gündelik hayatın stresinden kurtulmak isteyenlerin uğrak adresi oldu. Zengin menüsü ile dikkat çeken cafe, her gün yüzlerce misafirini ağırlıyor. Nezih bir ortamda hizmet veren cafe, kısa sürede adından sıkça söz ettirdi. Cafe, iş ve gün yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

ZENGİN MENÜSÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Cafe hakkında bilgi veren işletme sahibi Salih Becer, "Kısa bir süre önce Selçuklu Belediyesi'nin hemen arkasındaki alışveriş merkezinde hizmet sunmaya başladık. Bu kısa süre içerisinde önemli başarı elde ettik. Her gün yüzlerce kişi mekanımıza geliyor. Zengin bir menümüz var. Taze ve özenle çekilmiş kahvemiz beğeniliyor. Müşterilerimiz, Galata VIP'te kendini evinde hissediyor. İnsanımızın rahat etmesi için herşeyi düşündük. Saymakla bitmeyecek çeşitlerle donatılmış kahvaltı servisimiz var. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen herkes, muhteşem manzaramız eşliğinde kahve ve tatlı çeşitlerimizi deneyebilir. Nargile noktasında da iddialıyız. Çok beğeniliyor. Özel localarımızda insanlar rahatça maç izleyebiliyor. Maçların tadını rahatça çıkarıyor.  Öğrenciler ve ünlüler de cafemizi tercih ediyor. Konyasporlu futbolcular da müşterilerimiz arasında bulunuyor. İnsanlar rahat edeceği mekanlara gidiyor. Galata VIP de sunduğu hizmetle insanların rahat etmesini sağlıyor. Birçok ayrıcalıkla Galata VIP ailesi olarak halkımızın hizmetindeyiz. Tüm hemşehrilerimizi bir kahve içmeye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

RAHAT VE FERAH BİR MEKAN OLMUŞ

Cafeyi ziyaret edenler, daha sonra sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptıkları paylaşımlarla mekanı arkadaşlarına tavsiye ediyor. Binlerce kişinin beğendiği mekan hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Soydan, "Rahat, ferah bir mekan. Tam bir sohbet mekanı. Çalışanları güler yüzlü.

Aileler de rahatça gidebilir. Tavsiye ederim" derken, Mazlum Özdemir ise cafe hakkında, "Harika bir yer" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri