G.Saraylılar'dan rakiplerine gönderme

Galatasaraylı taraftarlar, eski oyuncuları Hasan Kabzeyi Twitterdan övdü

Cimbom'un Süper Lig'de yediği son 4 gol eski oyuncuları tarafında kaydedildi. Bursa maçında 2 golü Musa Çağıran ve Ömer Erdoğan atarken Ordu sınavında da golleri Hasan Kabze ve Stancu kaydetti.


G.Saray bu sezon 6 maçta, kalesinde toplam 8 gol görmüştü. Ordu'nun ilk golünü şık bir rövaşatayla ağlara gönderen Hasan Kabze, "Hafta içinde çok iyi çalıştık, ezberledik. Hocamızın söylediklerini yerine getirdik. İlk yarı erken gol için şanslıydık. İstediğimiz, hak ettiğimiz galibiyet kazandık. Bu arada Kayseri maçında parmağımda çatlak oldu. Geçen hafta İstanbul BŞB önünde iğneyle oynadım. Bu maça da öyle çıktım. Gollerin eski oyunculardan gelmesi, tamamen tesadüf. Bu galibiyet bizim için iyi oldu, ihtiyacımız vardı. Aslında hatırlanması gereken, eski G.Saraylı Alpaslan Dikmen ağabey. Ona da buradan rahmet diliyorum" dedi. Diğer golün sahibi Stancu ise "G.Saray büyük bir kulüp. Kiminle oynayacağımızı iyi biliyorduk. Hafta içi iyi hazırlandık ve bunun meyvelerini topladık" diye konuştu.

 

'YÜREKLİ HASAN KABZE!'

G.Saraylı taraftarlar, maç sonrası Twitter'dan Hasan Kabze'ye övgü yağdırdı. Hasan için yazılan Tweet'lerden bazıları şöyle: İki eski futbolcumuz aslanlar gibi oynayıp 2 gol atarak, başkaları gibi kafalarda soru işareti bırakmadı. Tebrikler Hasan Kabze ve Stancu... Eski F.Bahçeli OLCAN Fener'e gol atmamak için uğraşırken, bizim eski oyuncularımız yüreklice oynayıp gol attılar... Gol yiyeceksek Hasan Kabze'den yiyelim. Yeniliyorsak, şerefimizle yenilelim... Lig tarihinde yediğimiz 1500. golü Hasan Kabze atmış. Helali hoş olsun Kabze'ye.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri