G.Saraylı taraftarları çıldırtan o bayrak!

Dortmund-G.Saray maçındaki olayların perde arkası aralanmaya başladı. Türk taraftarları çıldırtmak için açılan PKK bayrağı fitili ateşlemiş.

Borussia Dortmund-Galatasaray maçını statta izleyen Akşam Gazetesi İstihbarat Müdürü Özkan Tamirak, olayların perde arkasını anlattı: "Galatasaray gol atınca, Kuzey Tribünü’nde PKK bayrağı açıldı. Birinin orada canlı canlı yanmaması, ölmemesi bir mucizeydi. Çünkü patlayıcı maddeler direkt Alman seyircilerin üzerlerine atılıyordu."

Tamirak'ın yazısında yer alan dikkat çekici kısımlar:

G.Saray’ın 2-1 yakalamasıyla olaylar bir anda büyüdü. Yakılan meşaleler ve patlayıcılar basın tribünün bulunduğu seyircilerin oturduğu tarafa doğru atılmaya başlandı. Birinin orada yanmaması, ölmemesi bir mucizeydi. Çünkü direkt Alman seyircilerin üzerlerine atılıyordu.



PKK BAYRAĞI AÇILDI!

Provokatörler Signal Iduna Park’ta sahnedeydi. Kuzey Tribününde bir anda PKK bayrağı açıldı. Bu seyirciyi çıldırttı. Gruplar birbirlerine girmeye başladı. Ve statta “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Türkiye, Türkiye” sesleri yankılanmaya başladı. Olaylar gittikçe kötüye gidiyordu. Alman seyirciler dövülmeye, hatta yukarıdan çıkış kapılarına doğru atılmaya başlandı. Bir korku filmi yaşanıyordu. 



İSTESELER EL BOMBASI BİLE SOKARLARDI

O patlayıcılar stada nasıl sokuldu anlamak mümkün değil. Demek ki isteseler el bombası bile sokabilirlerdi. Böyle sıkı aramanın yapıldığı bir maçta o patlayıcıların içeriye nasıl sokulduğu büyük bir şüphedir. Dortmundlu taraftarlar bir maçlığına 300-500 euro karşılığında kombinelerini  Türk seyircilere kiralamışlar. Herhalde bir daha böyle bir şeye kalkışmazlar.  Bizler ise Türk olduğumuzdan utanarak üzerimizdeki Galatasaray atkısını saklayarak hızla stattan kaçmak zorunda kaldık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri