G.Saray ve F.Bahçe’nin futbol okulu Konya’da

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin futbolcu ağını geliştirmek amacıyla açtığı futbol okulları Konya’da hizmet vermeye başladı. Başarılı sporcular büyüklerin yolunu tutacak.

Türkiye’nin en büyük iki kulübünün yetki lisanslı altyapı okulları Konya’da açıldı. Galatasaray Futbol Okulu ve Fenerbahçe Futbol Okulları’nda konusunda deneyimli antrenörler tarafından eğitimler verilecek ve yetenekli çocukların İstanbul tarafından takip edilmesi sağlanacak.

KONYA’DAN GALATASARAY’A

Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Abdulkadir Ergun, “Futbol okulumuzda UEFA lisanslı hocalarımız Ömer Ayçiçek, Ahmet Paçal ile futbol akademisyeni Abdullah Kıncı görev alıyor. Kadromuz konusunda deneyimli kişilerden oluşuyor. Konya’daki yetenekli çocuklarımızın artık Galatasaray altyapısına geçmesi daha da kolaylaşacak” dedi.

A PLUS TESİSLERDE EĞİTİM

Fenerbahçe Futbol Okulu Genel Koordinatörü Ayşe Ergun ise Konya’daki çocukların daha iyi şartlarda futbol eğitimi almasını sağlayacaklarını ifade etti. Tesislerin TFF tarafından verilen en üst derece olan A Plus yetki belgesine sahip olduğunu kaydeden Ergun, “Tesislerimiz kışın ve yazın hizmet vermek için tasarlandı. Tüm öğrenciler için servis, sosyal etkinlik ve en üst düzeyle futbol imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri