G.Birliği'ni imha planı

Lig'in 10. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları teknik ve taktik çalışmalarla sürüyor. Kartal'ın tek düşüncesi maçı kazanıp 4-0'ın yarasını sarmak olacak

SON ÇALIŞMA BUGÜN

Geçtiğimiz Pazar günü Başakşehir deplasmanından 4-0 gibi hezimet bir yenilgi ile Konya'ya dönen yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'da Lig'in 10. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıkları sürüyor. Haftanın ilk çalışmasını Salı günü Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapan temsilcimiz, dün de öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'mizde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Kaya Tarakçı ve İbrahim Sissoko takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışmada oyuncular önce dar alanda top kontrolüne dayalı pas çalışması, ardından da savunma ve hücum organizasyonları üzerine 1'e 1 ve 2'ye 1 top kapma çalışması yaptı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün yapılacak ter idmanı ile Gençlerbiliği maçının hazırlığını tamamlayıp, tatlıcak tesislerinde kampa girecek.

VUKOVİÇ: TELAFİ EDECEĞİZ

Torku Konyaspor'un savunmadaki başarılı isimlerinden Jagos Vukovic, Medipol Başakşehir karşısındaki şok edici bir yenilgi aldıklarını ve herkesi üzdüklerini belirtirken, Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak bu yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi. Açıklamalarına "Medipol Başakşehir maçında alınan sonuç hepimiz açısından şok edici bir yenilgi oldu" sözleriyle başlayan Jagos Vukovic, "Bu yenilgiyi bizde istemiyorduk. Ancak Başakşehir'de iyi bir takım. Onlarda sahanın her tarafında ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiler. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Üzgünüz. Normalde takım halinde 11 kişiyle defans yapmaya çalışırız. Ama bu sefer kafamızdaki oyunu sahaya yansıtamadık. Başakşehir daha güçlü ve agresif oynadı. Maalesef problemde buradan kaynaklandı. Şimdi önümüzde Gençlerbirlliği ile oynayacağımız zorlu bir maç daha var. Tabiki taraftarlarımızın bizden galibiyet bekleme hakları var. Çünkü kaliteli ve iyi bir takımımız var. Biz 4-0’ı unutup tüm gücümüzle önümüzdeki Gençlerbirliği maçına odaklanacağız. Bu maçı kazanarak aldığımız farklı yenilgiyi telafi edip taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceğiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri