G.Antep'de yara saracak

Torku Konyaspor'da iki günlük izin bugün bitecek ve 3 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlanacak.

Torku Konyaspor'da iki günlük izin bugün bitecek ve 3 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlanacak. Transfer çalışmaları ise sürdürülüyor. İç saha da maç kazanamama fobisini Cumartesi akşamı 1461 Trabzon karşısında da sürdüren ve rakibine 4-0 yenilerek sezonun en farklı yenilgisini alan yeşil-beyazlı takımda haftanın ilk antrenmanı saat 17:00'de Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek.. Sezon başından buyana deplasmanlarda daha iyi performans sergileyen ve 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak 18 puan toplayan Kartallar, aynı geleneği Gaziantep deplasmanında da sürdürerek 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.  Torku Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sakat  ve cezalı futbolcu bulunmamakta.  Hafta içerisinde yapılacak antrenmanlarda kondisyon, teknik-taktik antrenmanlarının yanında  teknik adamlar moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verecekler. Trabzon yenilgisiyle ilk iki umutlarını birazda olsa zayıflatan Torku Konyaspor’da hedef yeniden ilk 6’ya çevrildi. Buca deplasmanında averajını sıfırlayan, ancak Trabzon yenilgisiyle averajı yeniden eksi  4’e düşen Torku Konyaspor, Gaziantep deplasmanının ardından da iç sahada zirvenin bir diğer iddialı takımı Adana Demirspor’u konuk edecek. Torku Konyaspor, ligin 27 ve 28. haftalarında ise, üst üste iç sahada Denizlispor ve Kartalspor ile karşılaşacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Torku Koanyaspor’da, transfere çalışmaları ise sürdürülüyor.. Yeşil-beyazlı yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Lig'in ikinci yarısı için düşünülen yabancı transferi konusunda sona gelindi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, basında yer alan Hollandalı oyuncunun transferinin gerçekleşmediğini belirterek, alternatif oyunculara yöneldiklerini açıkladı. Dağlı; “Hollandalı futbolcu kosununda kendisi ırkçı bir tutum gösterdiği için bu oyuncudan vazgeçtik. Elimizde Kongolu bir oyuncu var. Onunla görüşmelerimiz sürüyor. Bu oyuncuyu transfer etmek için çalışıyoruz. Olmaması halinde listemizde 3 futbolcu daha var. Bunlardan birisi ile bugün ya da yarın masaya oturacağız. Çünkü önümüzde zaman kalmadı. En kısasürede transfer problemini çözeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri