Fuzulev EVlendirmeye devam ediyor

Faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi olan Fuzulev teslimatlarını sürdürüyor.

Türkiye’de Kira öder gibi uygun taksitli ödeme sistemini yaygınlaştıran marka olma özelliğini koruyan Fuzulev, zorlu şartlara rağmen birçok kişiye hayalini kurduğu ev ve otomobile sahip olma imkanı sağlamaya devam ediyor. Konya'da yüzlerce aileyi ev sahibi ve otomobil sahibi yapan Fuzulev, yıl bitmeden ev alma planları yapan ailelere değişik seçenekler sunuyor. Bütçelerine göre kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunan Fuzulev'de Selçuklu Şubesi Müdürü Muhammet Ali Karaman, Fuzul Grup’un markası Fuzulev'in faizsiz ve ara ödeme olmaksızın düşük fiyatlarla Konyalılar'ı ev sahibi yapmaya devam ettiğini söyledi. Çekilişli kira destekli sistem, vade ortası sistem, peşinatlı erken teslim sistemi, ara ödemeli sistem olmak üzere herkesin bütçesine uygun, toplam dört adet farklı ödeme alternatifi sunduklarını söyleyen Karaman Fuzulev'in  ev sahibi olmak isteyenlerin umut kaynağı olmaya devam ettiğini hatırlattı.

Fuzulev Selçuklu Şube Müdürü Muhammed Ali Karaman, Fuzulev'in Konyalılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, “Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinin olması nedeniyle bugüne kadar yüzlerce aileyi hayalleri ile buluşturduk ve teslimatlarımızı yaptık. Bu aileler kadar bizleri de mutlu ediyor. Her kesimden vatandaşımızı ev sahibi yapmak için durmadan çalışıyoruz. Faizsiz, vadesiz ve peşinatsız ev ve araç sahibi olmak günümüz şartlarıyla çok zor. Vatandaşımızı zorlamadan ve tamamı ile kendi tercihlerine göre onları ev sahibi yapıyoruz. Her bir müşterimiz ile yakından ilgileniyoruz. Sordukları her soruyu en ince ayrıntısına kadar anlatarak, gönüllerini ferahlatıyoruz. Bizim başarımızın altında yatan en önemli etkenlerden biri de müşteriyi anlamamız oluyor. Amacımız sadece ev satmak değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın evlerinde rahat ve huzurlu oturmasını sağlamak oldu” diyerek ev ve araba hayali olan tüm Konyalıları şubelerine çay içmeye beklediklerini söyledi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri