Futsal'da heyecan sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve illerde ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nca bu sezon uygulamaya koyduğu Futsal Ligi grup maçları Konya’da tüm hızıyla devam ediyor

 Atatürk kapalı spor salonunda hafta içi akşamları oynanan Futsal Ligi’nde 2.haftada alınan toplu sonuçlarda; Büyükler A Grubunda; Konya Monivaspor 1905 Ultraslanspor’u 5-1, Anadolu Selçukluspor’da İhsaniye Gençlerbirliği’ni 5-3 yendi. Büyükler B Grubunda; Derespor Teiaş Gençlik ve Spor’u 5-4, Havzanspor Teiaş Gençlik’i 8-7 mağlup etti. U17 A Grubunda; Konyaspor Demirspor’u 11-5, Selçuklu Belediyespor Karabağ Gençlerbirliği’ni 5-3, Konya Yolspor’da Araplarspor’u 6-1 yendiler. U17 B Grubunda;Havzanspor İhsaniye Gençlerbirliği’ni 6-4 ve Anadolu Selçukluspor Tümosanspor’u 9-6 mağlup ettiler.
Bu sonuçlardan sonra; Büyüklerde A Grubu Anadolu Selçukluspor ve B Grubu Konya Yolspor, U17 de ise; A Grubu Selçuklu Belediyespor ve B Grubu İhsaniye Gençlerbirliği takımları ilk iki haftayı gruplarında lider kapattılar. Konya Futsal İl Sorumlusu İbrahim Karabacak; Efes Konya Futsal Ligi hakkında ayrıntılı bilgi, fikstür, statü, maç sonuçları, puan durumu ve takım fotoğraflarının  "http://www.konyahif.org/"www.konyahif.org sitesinde bulanabileceğini belirterek, amatör spor kulüplerimiz arasında, oldukça zevkli, heyecanlı ve sıcak bir ortamda Atatürk kapalı spor salonunda oynanan maçlara halkımızı ve özellikle oyuncuların ailelerini davet etmiştir.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri