Futsal eğitim semineri tamamlandı

2009 yılından itibaren Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen Futsal Ligi'nde bu yıl yapısal olarak birçok değişikliğe gidiliyor.

2009 yılından itibaren Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen Futsal Ligi'nde bu yıl yapısal olarak birçok değişikliğe gidiliyor. Efes Futsal Ligi, 2012-2013 sezonundan itibaren TFF ve TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) işbirliğiyle Büyükler ve U17 olmak üzere 2 farklı kategoride oynanacaktır.

Aralık ayının sonunda başlayacak Efes Futsal Ligi’ne katılan takımların antrenörlerinin ve misafir antrenörlerimizinde katıldığı “Futsal Antrenör Eğitim Semineri” 05-06 Aralık’ta Konya’da gerçekleşti. İlk gün öğleye kadar Konya ASKF Toplantı Salonu’nda, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu ve Konya Tüfad Başkanı Ali Bingöl’ün açılış konuşması ile başlayan ve aynı gün öğleden sonrada Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu Spor Salonu’nda, 2.gün ise öğleye kadar Atatürk Stadyumu 100.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılan semineri TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü anterönerlerinden Mustafa Özer verdi. Futsal Antrenör Eğitim Semineri sonunda Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Mustafa Özer’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Seminer ve Futsal Ligi ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Futsal Sorumlusu İbrahim Karabacak; 2 gün süren seminerimize lige katılan takımların hocalarının katılma zorunluluğu bulunduğunu, seminer sonunda tüm katılımcılara sadece seminere katıldığına dair sertifika verileceğini, seminerin daha çok lige katılan takım hocalarını bilgilendirme olduğunu ve tüm hocalarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederken, kursiyer listesi, seminer bilgileri ve Futsal Ligi ile ilgili ayrıntılı bilginin www.konyahif.org adresinde bulunduğunu belirtmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri