Futbolun Yıldızları Muşlu Çocuklarla Maç Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş'a gelen Türk futbolunun efsane futbolcuları çocuklarla bir araya gelerek yeşil sahada top koşturdular.Futbolun ustaları Tanju...

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş'a gelen Türk futbolunun efsane futbolcuları çocuklarla bir araya gelerek yeşil sahada top koşturdular.

Futbolun ustaları Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, Hakkari, Kars, Şırnak, Van, Siirt, Batman, Iğdır, Mardin, Bingöl, Ağrı, Bitlis ve Elazığ illerinde uygulanan ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Muş'a geldiler.

İlk olarak Grand Otel'de düzenlenen panelde çocuklara bir araya gelen futbolun ustaları daha sonra Şehir Stadyumu'nda top oynadılar. Genç erkekler, eski Muşspor’un futbolcuları ve Muş Kız Futbol Takımı ile karşılaşan futbolun ustaları, daha sonra tribünleri dolduran çocuklara futbol toplarını dağıttılar. Engelli bir çocuğun topunu imzalayan usta futbolcular, daha sonra ilden ayrılmak üzere dinlenmeye çekildiler.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri