Futbolda son heyecan

U17 Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası final maçları 23 - 26 Temmuz 2009 tarihlerinde Bartında oynanacak. Finallere 6 takım katılacak.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, finallerde; Adana İdmanyurduspor, Gölcükspor, İzmir Konak Belediyespor, Ümraniye Mevlana Lisesi Spor, Trabzon İdmanocağıspor ve Zonguldak Karadeniz Ereğlispor takımları Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadele edecekler. Genç bayanlar final müsabakalarının eşleşme kuraları 22 Temmuz 2009 tarihinde Bartın’da çekilecek.

Genç bayanlar Türkiye şampiyonası grup maçlarında Kütahya’da mücadele eden Konya İdmanyurdu elenerek final hakkını elde edememişti. Kütahya grubundan İzmir Konakspor birinci olarak finale yükselmişti. Türkiye Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, final müsabakalarına katılan her takıma Federasyonca 2 bin TL tutarında katkı payı verilecek.
Katkı payları takımlar müsabakalardan sonra dolduracakları dilekçeleri Futbol Federasyonuna gönderdikten sonra kulüp adına açılmış olan banka hesaplarına yatırılacak. Kulüpler katkı payı ücretlerini en geç 31 Ağustos 2009 tarihine kadar almış olacaklar. Bu tarihe kadar katkı payı dilekçelerini Federasyona gönderip paralarını talep etmeyen kulüplere bu tarihten sonra ödeme yapılmayacaktır. Öte yandan, finallere gelmeyen, maçlarını tamamlanmadan grup merkezinden ayrılan, sahte sporcu oynattığı tespit edilen, kupa törenine katılmayan ve maçlarda olay çıkartan takımlara katkı payları ödenmeyecektir.
YILDIZ BAYANLAR FİNALLERİ DÜZCE’DE
Öte yandan Türkiye 15 Yaş Altı Yıldız Bayanlar Futbol Şampiyonası final müsabakaları, 18-21 Temmuz tarihlerinde Düzce’de yapılacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Bursa Sağlıkgücü, Gaziantep Gazikentspor, Gölcükspor, İzmir Konak Belediyespor, Taksimspor ve Zonguldak Karadeniz Ereğlispor takımlarının katılacağı final müsabakalarının eşleşme kuraları 17 Temmuz’da Düzce’de çekilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri