Futbolcular yenilgiye üzgün

Konyasporun genç futbolcusu Recep Aydın, kazanmayı çok istedikleri maçta TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan

Konyaspor’un genç futbolcusu Recep Aydın, kazanmayı çok istedikleri maçta TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan istemedikleri sonuçla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Recep Aydın, üst üste oynayacakları deplasman maçlarından iyi sonuçlarla ayrılarak kendilerine güvenenleri sevindireceklerine inandıklarını açıkladı. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını değerlendiren genç oyuncu Recep Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü. “İki haftadır berabere kalıyorduk ve seyircimizin önünde ilk galibiyetimizi almak istiyorduk. Gerçekten bunun için hafta boyunca çok iyi çalıştık. Maçta da çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Ama kazanamadığımız için çok üzgünüz. Önümüzdeki maçlarda galip gelerek Konyaspor camiasını ve Konya şehrini mutlu edeceğiz.”

 

HERKES DESTEK VERMEK ZORUNDA

 

Genç oyuncuların yer aldığı Konyaspor için bu sezon desteğin önemli olduğunu ancak 2 milyon nüfuslu Konya şehrinin takımının boş tribünlere maç oynadığını ve bunun herkes tarafından düşünülmesi gereken bir durum olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Hakan Aslantaş, şehirde yaşayan ve sorumluluk sahibi herkesin Konyaspor’a destek vermesi gerektiğini ifade etti.

 

“Kendi evimizde kaybettik ve bunun için hepimiz üzgünüz” sözleriyle açıklamasına başlayan tecrübeli isimlerinden Hakan Aslantaş, “Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Futbolun içerisinde olan ama bize yakışmayacak bir gol yiyerek mağlup duruma düştük. Destek bizim için çok önemli. Sahada mücadele eden genç oyuncularımız var. Maç bileti 1 TL. Bakıyoruz tribünlere neredeyse boş. Konya şehri bu stadyumu dolduramıyorsa herkesin düşünmesi gerekir diyorum. Ama biz her zamankinden daha fazla birlik oluyoruz. Ligde her takımın olduğu gibi bizimde mağlup olma kredimiz vardı. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında bunu yaşadık. Bundan sonraki maçlarda da böyle sonuçlar alacağız. Bu futbolun içerisinde olan bir durum. Ama biz başarılı olacağımız konusunda kendimize inanıyoruz. Geçen seneki gibi olmayacağını biliyoruz. Kulübün içerisinde bulunduğu durumdan etkilenmeden biz elimizden geleni başarılı olma adına sahaya yansıtmaya gayret sarfediyoruz. Biz Konyaspor için buradayız. Şimdilik istediğimiz gibi işler yolunda gitmiyor. Genç oyuncularımız durumda etkileniyorlar. Bizde tabiki etkileniyoruz. Sonuçta insanız. Tüm şehir ve yetkili kimler varsa bu takıma ve kulübe destek versinler. Goller atacağımıza ve galibiyetlerle Konya’ya döneceğimize inanıyorum” dedi.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri