Futbolcular: Önemli bir galibiyet

Konyasporun başarılı ve tecrübeli futbolcuları Ömer ve Ramazan, Kocaelispor karşısında alınan galibiyetini çok önemli olduğunu belirttiler..

Genç futbolcu Ramazan "zirvedeki yerimizi koruyarak yolumuza devam ediyoruz" derken, Ömer ise "Kocaelispor galibiyetimiz kesinlikle küçümsenmemeli" şeklinde konuştu.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından Kocaelispor maçının ikinci yarısında forma giyen Ramazan Kahya, yeniden bir galibiyet serisine başlamak amacıyla çıktıkları maçta Kocaelispor'a karşı alınan galibiyetin ilerleyen haftalar öncesi takımımıza moral olduğunu söyledi. Yaşadığı sakatlık sonrası ayrı kaldığı formasına 10 hafta sonra yeniden kavuşan Ramazan, Kocaelispor maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü. "Geçen hafta şanssız bir yenilgi sonrasında yenilmezliğimizi kaybetmiştik. Tekrar bir galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Bunun ilk ayağı da Kocaelispor maçıydı. Zor geçecekti. Ama bulduğumuz erken gol ve devreyi 2-0 önde kapatarak zoru kolaya çevirdiğimizi söyleyebiliriz. Galibiyetten dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki Hacettepe Spor maçını da kazanarak zirvedeki yerimizi korumak ve yolumuza devam etmek istiyoruz.”
Konyaspor’un takım kaptanlarından Ömer Hacısalihoğlu, genç oyunculardan kurulu Kocaelispor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti., Galibiyet serisini bundan sonraki maçları da kazanarak sürdürmek istediklerini ve ilk devreyi zirvede kapatacaklarına inandıklarını söyleyen Ömer, Lig’de son sırada yer alan Kocaelispor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ve aldıkları 3 puanın kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti. Kaptan Ömer Hacısalihoğlu Kocaeli maçıyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Biz ligin zirvesindeyiz, rakibimiz ise ligin dibinde. İmkansızlıklar içerisinde mücadele veriyorlar. Fakat Cihat hocamızı tebrik ediyorum. Her şeye rağmen iyi bir takım oluşturmuş. Böyle maçları oynamak gerçekten kolay değildi. Gol yemedikçe dirençlerinin artacağını biliyorduk. Deplasmanda Boluspor ile 2-2 berabere kaldılar. 9 kişiyle Altay'a kaybederken iyi oynadılar ve mücadele ettiler. Bugün haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Geçen hafta aldığımız yenilgi nedeniyle çok üzülmüştük. Kocaelispor engelini kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra yine galibiyetler serisi yakalayarak yolumuza hak ettiğimiz yerde yani zirvede devam edeceğiz. Kalan maçlarımızı en az puan kaybıyla geçerek ilk devreyi bulunduğumuz yerde kapatacağımıza inanıyoruz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri