Futbolcular inanıyor

Bugün Altay ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da futbolcular galibiyete inanıyor

Konyaspor’un 1-0 kazandığı Karşıyaka maçıyla birlikte Süper Lig yolunda önemli bir avantaj yakalayan Konyaspor’da, futbolcular ilk iki maçta olduğu gibi Altay karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak yenilgisiz olarak şampiyonluğa ulaşacaklarını ve Konya’ya Süper Lig sevinci yaşatacaklarını ifade etti.

RAMAZAN KAHYA

“Karşıyaka önünde iyi mücadele ettik ve kazandık. Fakat iş son maça kaldı. Bugün Altay maçında da üst düzey mücadele edip hak ettiğimiz sona şampiyonluğa ve Süper Lig’e ulaşmak istiyoruz. Altay maçını kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.”

VOLKAN KOÇALOĞLU

“Karşıyaka maçını kazandığımız için mutluyuz. Altay-Adanaspor maçından gelen haber bizi biraz üzdü. Artık tek düşüncemiz bugün Altay ile oynayacağımız son maçı da kazanarak hem 3’te 3 yapmak hem de Süper Lig’e yükselme sevincini yaşayarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. İyi mücadele ettik. İnşallah aynı mücadelemizi Altay karşısında da tekrarlayarak galip gelmek istiyoruz. Fazla söyleyecek söz yok.”

AHMET GÖRKEM GÖRK

“Karşıyaka önünde iyi mücadele ettik. Nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Mücadelemizin karşılığını da aldık diye düşünüyorum. Altay ile oynayacağımız son maça kendimizi daha iyi motive etik ve daha iyi hazırlandık. Konya’ya ve Konyaspor camiasına şampiyonluğu armağan ederiz. Buna inancımız tam.” “Karşıyaka maçından sonra şampiyonluğu garantilemek istiyorduk. Ama olmadı. Buraya 3 maç için gelmiştik. İnşallah son maçımızı da galibiyetle kapatarak Konya’ya hak ettiği şampiyonluğu ve Süper Lig’i getireceğiz diye düşünüyorum.”

TAYFUN TÜRKMEN

“Arkadaşlarım Karşıyaka önünde üzerlerine düşeni layıkıyla yaptılar. Maçı kazandılar. Çok kritik bir maçtı. Artık son maçımıza bakacağız. Rakibimiz Altay. İnşallah son maçımızı da kazanıp, 3’te 3 yaparak gücümüzü de tüm rakiplerimize kanıtlayarak hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Bize inananları mahçup etmeyeceğiz ve Süper Lig hedefimizi yakalayacağız.”

ZAFER DEMİR

”İki maçı da kazandığımız için mutluyuz. Ama daha işimiz bitmedi. Bugün Altay’ı yenerek Süper Lig’e çıkışı ve şampiyonluğu Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda hep birlikte kutlayacağımıza inanıyoruz. Biz aynı ciddiyetle yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızda orada bizim yanımızda olup destek verirlerse hedefe ulaşırız...”

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri