Futbolcular inanıyor

Yeşil-beyazlı ekibin Giresunspor’u 2-1 yenerek Play-Off’a kalmasının ardından düşüncelerini açıklayan futbolcular: Süper lige yükselmeye biz inandık, şehir de inansın ve bize bu konuda destek versin

Giresunspor’u Abdulvahit Karacabey ve Mehmet Ayaz’ın golleriyle 2-1 yenerek play-off’a katılmaya hak kazanan Konyaspor’da maçın ardından değerlendirmelerde bulunan futbolcular, haklı bir galibiyet aldıklarını ve çıkışlarını play-off maçlarında da devam ettirerek Konyaspor’u Süper Lig’e taşıyacaklarına inandıklarını belirttiler. Yeşil-beyazlı futbolcular, şehrin desteği ile bu takımın mutlaka süper lige çıkacağının altını çizdiler.

AYAZ: BİR ADIM ÖNDE BAŞLAYACAĞIZ
Play-off’a kalmak gerçekten çok zor oldu. Gerçekten çok kötü günler geçirdik. Özellikle Recep ağabeyin olayı, Poljac’ın kazası hepsi üst üste geldi. Ama sonuçta ilk 6 takım arasına girmeyi başardık. Aslında daha önceden ilk 2’yi başarabilirdik. Ama dediğimiz gibi çok kötü günler yaşadık. Form düşüklükleri oldu. Kazanmamız gereken maçları kazanamadık. Bunların hepsini geride bıraktık. Artık birlik-beraberlik zamanı. Play-off’larda Süper Lig için en güçlü adayın biz olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok tecrübeli bir takıma sahibiz. Play-off oynamış çok oyuncu var. Bunlar bizim en büyük avantajımız olacak. Rakiplerimizden 1 adım daha önde başlayacağız. Maça gelince çok pozisyon kaçırdık. Rahatlıkla 6-7 olabilecek bir maçtı. Atamadık. Belki biraz telaşlandık, belki biraz şanssızlık ve acemilikte vardı. Olmadı. Pozisyonları değerlendiremedik. Ama sonuçta kazanmasını bildik. İstediğimiz zaman nasıl oynadığımızı Giresunspor karşısında gösterdiğimizi düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda çok iyi futbol oynadık. Daha farklı olması gereken bir maçtı. Ama olmadı. İlk yarıdaki gibi sahaya çıktığımız zaman ‘Biz bu maçı kazanırız’ düşüncesiyle oturmaya başladı. Ziya hocamızda tabiki takıma bir hava kattı. Kendisinin hırsının takıma da yansıdığını düşünüyorum.
VOLKAN: SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Play-off’u garantilediğimiz için çok mutluyuz. Giresunspor karşısında inanılmaz bir futbol oynadık. Bu performansımızı play-off’ta da devam ettirirsek karşımızda hiçbir takımın şansının olmadığını iyi biliyoruz. Çok pozisyona girdik. Futbolda tabiki goller kaçacak. Bunlardan sadece ikisini değerlendirebildik. Bununla birlikte çok iyi bir futbol oynadık. Hemen hemen pozisyon vermeden maçı bitirdik diyebiliriz. Bu performansını play-off grubunda da devam ettirirsek Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. İnşallah bunu başaracak güçteyiz ve başaracağımıza da inanıyoruz.
ZAFER DEMİR: İLK ADIMI ATTIK
Tek düşüncemiz Giresunspor maçını kazanarak ilk hedef olan play-off’a katılmaktı. Giresunspor karşısında bunun ilk adımını attık. Çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadık. Ama sonuçta gereken 3 puanı alarak play-off’a kaldık. Mutluyuz. İşimiz bitmedi. Sırada play-off maçları var. Orada da başarılı olarak Süper Lig’e çıkacağız. Buna takım olarak inanıyoruz.
ESER: SÜPER LİG’İ DÜŞÜNÜYORUZ
Çok zevkli bir maç oldu. Gelen seyircilerin zevk aldığını düşünüyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Çok iyi oynadık. Pozisyonlarda bulduk. Bunları biraz şanssızlık biraz da topun bizi sevmemesinden dolayı değerlendiremedik. Burada atamadığımız golleri inşallah play-off maçlarında atarız. Giresunspor gibi ligin ikinci yarısının en iyi takımlarından birini sahamızda eze eze yendik. Takımımızı tebrik ediyorum. Herkes çok iyi mücadele etti. Artık play-off maçlarına hazırlanacağız.
UĞUR: SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ
Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Verilen şansı en iyi şekilde değerlendirdiğime inanıyorum. Bundan sonrası daha iyi olacak. Konyaspor, Süper Lig’e çıkacak. Buna takım olarak inanıyoruz. Süper Lig’e yükselen 3.takım Konyaspor olacak. Tek düşüncemiz bunu gerçekleştirmek.
TAYFUN: BİZ İNANDIK HERKES İNANSIN
Bence en önemli maçımız Giresunspor karşılaşmasıydı. İkinci yarıdaki kötü performansımızın ardından Süper Lig iddiamızı sürdürebilme ve play-off’a kalma adına bu maç çok kritikti. Arkadaşlarımız gösterdikleri üstün mücadeleyle maçı kazandılar. Play-off’ta herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir ve Konyaspor’u tekrar Süper Lig’e çıkartacağız. Herkes inansın. Önemli olan Konya’nın şehir olarak şampiyonluğa gönülden inanması. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maça çıkarken çok iyi konsantre olmuştuk. 3 puandan dolayı başta takım arkadaşlarım olmak üzere hocalarımızı, yönetimimizi, taraftarlarımızı ve basını tebrik ediyorum. Konyaspor, play-off grubundan Süper Lig’e çıkacak. Biz buna inanıyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri