Futbolcular iki puana üzgün

1-1 sona eren Kayseri Erciyesspor maçında iki puan kaybettikleri görüşünde birleşen futbolcular Ömer Hacısalihoğlu, Eser Yağmur, Volkan Koçaloğlu, Recep Öztürk ve Ferdi Başoda, iç sahada artık puan kaybı yaşamak istemediklerini ve kaybedilen puanları Dard

Ömer Hacısalihoğlu: “Öncelikle çok yeni bir ekip olduğumuzu belirtmeliyim. Böyle olunca tam anlamıyla takım olabilmek için zamana ihtiyacımız var. Aslına bakarsanız bu maçı kayıpsız olarak geçmemiz gerekiyordu. Ama dediğim gibi yeni bir ekip olduğumuz için eksiklerimiz var ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Kayseri Erciyesspor karşısında fena oynamadığımızı söyleyebilirim. Önümüze bakıyoruz. Puanları toplayarak yolumuza devam edeceğiz ve bu uzun maratonun sonunu iyi bitirerek hedefimize ulaşacağız.” Eser Yağmur: “2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz. İlk devre golü bulduğumuz 10.dakikadan itibaren tek kale oynadık. İkinci yarıda da golü yedikten sonra rakibimize pozisyon vermedik. Haftaya deplasmanda galip gelerek kaybettiğimiz bu 2 puanı telafi edeceğimize inanıyorum.”

Volkan Koçaloğlu: “İstemediğimiz bir sonuç aldık. Üç puan ve galibiyet bekliyorduk. Ama inanılmaz goller kaçırdık. Direkler galibiyeti getirecek gol ya da golleri bulmamıza izin vermedi. Rakibimizin ilk yarıda birkaç ciddi pozisyonunun olduğunu da söylemek lazım. Fakat oyunun geneline baktığınızda etkili olan taraf bizdik. Futbolun içerisinde böyle durumların olduğunu biliyoruz. 4 puanımız oldu. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Dardanelspor maçımız var. O maçı kazandığımız takdirde kaybettiğimiz fazla bir şey olmayacak diye düşünüyorum.”
Recep Öztürk: “Konya’da oynadığımız ilk maçımızı kazanarak taraftarlarımıza üç puanı hediye etmek istiyorduk. Ama olmadı. Bank Asya 1.Lig işte böyle bir lig. İyi oynuyorsunuz, direkten toplarınız dönüyor. Farklı kazanabileceğimiz bir maçı beraberlikle ve 2 kayıp puanla tamamladık. Bu tür sonuçlar Bank Asya 1.Lig’de her zaman yaşanabilir. İnşallah Dardanelspor maçını kazanacağız.”
Ferdi Başoda: “Beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Önde gidiyorduk ama talihsiz bir gol yedik. Baskılı gibi görünsek de pozisyon üretmede biraz sıkıntı yaşadık. 3 topumuz direkten döndü. Geçen hafta kazanmıştık. Erciyesspor maçını da kazanarak geçen hafta aldığımız galibiyetin önemini gerçek anlamda yaşamak istiyorduk. Bundan sonra iç sahada tüm maçlarımızı kazanarak puan kaybetmememiz gerekiyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri