Futbolcular galibiyetten memnun

Branimir Poljacın attığı golle 1-0 kazanarak hem yenilgisizliğini hem de liderliğini sürdüren Konyasporda, Kardemir D.Ç.Karabükspor maçının ardından görüşlerini açıklayan futbolcular, zor bir maçı kayıpsız geçerek yollarına devam ettikleri için mutlu oldu
VOLKAN: 3 PUANI ALMAYI BİLDİK

Gerçekten zor maç oldu. Ama üç puanı almasını bildik. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin mağlup olduğu haftada çok önemli bir galibiyet aldık. Bu da sevincimizi ikiye katladı. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Daha farklı da kazanabilirdik. Ama yine girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Olsun ama zor da üç puan ve galibiyet bizim oldu. Mutluyuz. İnşallah galibiyetler serimize bundan sonraki haftalarda da devam edeceğiz.

UFUKHAN; ZOR MAÇ OLDU

Zor bir maç oldu. Kazanmak için çıkmıştık. Bence maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyeti bizim elimizdeydi ve iyi oynadığımızı, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Defansta iyiydik. Hücumda yine girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Ayrıca rakiplerimizin puanlar kaybetmesi bizim için çok iyi oldu. Aradaki puan farkını açtık.  Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

ÖMER: ÖNEMLİ BİR RAKİBİ YENDİK

En yakın rakiplerimizden birini yendik. Bunun için çok mutluyuz. Diğer sonuçları duyduğumuzda bu mutluluğumuz iki katına çıktı. İç sahada puan kaybı yaşamadık ve kazandık. Burada iyi oyun, kötü oyun diye bakmayacağız. Alınan 3 puanın değerini biliyoruz ve galip gelerek müthiş bir iş başardığımızın farkındayız. Havanın sıcaklığının oyunumuzu etkilediğini söyleyebilirim. Ama tecrübemizle kazanmasını bildik diyebilirim. Sevinçliyiz. Artık önümüzdeki haftalara bakıyoruz ve çıkışımızı, seri galibiyetlerimizi inşallah devam ettireceğimize inanıyorum.

YUSUF: YOLA DEVAM EDİYORUZ

Yolumuzda emin adımlarla ilerlediğimizi herkes görüyor. Müthiş bir inanmışlığımız var. Bunun için oynayan oynamayan tribünde olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Konyaspor, Turkcell Süper Lig’e emin adımlarla ilerliyor. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz ve daha iyi mücadele ediyoruz. Bugün bize inanılmaz bir şekilde destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederken, bu desteği arttırarak bundan sonraki haftalarda da devam ettireceklerine inanıyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek Konyaspor’umuzu Turkcell Süper Lig’e çıkartacağız.

GÖRKEM: ZOR OLDU, AMA KAZANDIK

Kolay olmadı. Ama biz bu ligin oyuncularından kurulan tecrübeli bir takımıyız. Bu maçı nasıl oynayıp kazanılması gerekiyorsa o şekilde oynayıp sonuca gitmesini bildik. Rakibimizde çok iyi bir takımdı. Bence Bank Asya 1.Lig’in derbi maçlarından birini oynadık. Bu kadro Konyaspor’u hak ettiği yer olan Turkcell Süper Lig’e taşımak amacıyla buraya geldi. İnşallah da bunu hep birlikte başaracağız. İstenilmeyen bir sonuç alsak bile şehrin her kademesiyle birlikte desteğini bizden esirgememesini istiyoruz. Kenetlenerek bunu başaracağız.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri