Fuat Avni: Operasyon ekibi evlerine gitti!

Fuat Avni, bugün ilginç iddialarda bulunmuştu. İddiaların ardından yeni Twit'ler geldi.

Sosyal medyada yazdıkları ile sık sık gündeme gelen ve kamuoyunun kim olduğunu bilmediği "Fuat Avni" hesabından "yarın sabah operasyon yapılacak" iddiası yapılmıştı. Avni, bu iddiasını kısmen de olsa değiştirdi. Avni, operasyonun deşifre olmasından rahatsız olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "operasyon yapacak polisleri" evine gönderttiğini iddia etti.

Operasyonun deşifre olmasının operasyonu neden etkilediği de merak konusu oldu. Bazı vatandaşlar, Fuat Avni'nin Twit'lerinin altına "oeprasyon yapılınca zaten herkesin haberi olacaktı. Deşifre olması kimi niye rahatsız etsin ki? Operasyon emri verenin operasyonu deşifre olmasından rahatsız olmasının mantığı ne?" diye soruyor.

"Son kararın henüz verilmediğini" ileri süren Fuat Avni, bir manada operasyon iddiasını da geri çekmiş oldu.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN O TWİTLERİ:

1. Ankara ve İstanbul koridorları 'Berbat ettiniz her şeyi' fırçasıyla inliyor Tiran küplere binmiş durumda. Böyle bir tepki beklemiyorlardı.

2. İstanbul TEM ve İstihbarat Şube'de isim isim deşifre ettiklerim bir odaya kapanıp durum değerlendirmesi yapıp sonucu Ankara'ya bildirdi.

3. İstanbul toplantısından çıkan karara göre bilgi kendi içlerinden bana ulaşmış ve bu operasyon ekibine güven olmazmış.

4. Tiran, Fidan, Bozdağ ve Ala arasında saatlerdir ikinci şahıslar üzerinden görüşme trafiği sürüyor. Operasyon ekibi dağıtıldı.

5. Sabahki operasyona çözüm bulmaya çalışıyorlar. Nefret Operasyonu'nu çakma bazı göstermelik operasyona çevirmeyi planlıyorlar.

6. 'Operasyon yapacaktık ama bunlara değil' demeye hazırlanıyorlar.Ama operasyon dosyaları, planları, belge ve kararları ne varsa kaydedildi.

7. Aylardır TEM Şube'de oluşturdukları kozmik odaya kimseyi almıyorlardı. Operasyon için yapılan bütün hazırlıklar deşifre oldu.

8. Son kararı henüz vermesler de operason yapacak ekibi evlerine gönderildiler. An be an yazmaya devam edeceğim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri