Freemont yoğun ilgi gördü

Fiat Grubu'nun ABD'li Chrysler Grubu ile yaptığı işbirliğinin simgelerinden biri olan ve ülkemizde de Kasım ayında satışa sunulan Fiat Freemont Türkiye yollarına çıktı

Fiat Grubu'nun ABD'li Chrysler Grubu ile yaptığı işbirliğinin simgelerinden biri olan ve ülkemizde de Kasım ayında satışa sunulan Fiat Freemont Türkiye yollarına çıktı. Freemont'lar Konya'da da gerçekleştirilen test sürüşüyle otomobilseverlerin beğenisine sunuldu. Hilton Garden İnn Otel'de düzenlenen test sürüşünde otomobilseverler Freemontlar'ı test etme imkanı buldu. Fiat Freemont program sonrasında otomobilseverler ve vatandaşlardan tam not aldı.

Sürüş etkinliğinde basın mensuplarına araç hakkında bilgi veren Fiat Koyuncu Otomotiv Genel Müdürü Fatih Güneş, "Ocak-Ekim 2012 döneminde 78 bin 927 adetlik satış performansına ulaşan ve Ekim ayında otomotiv pazarı lideri olma başarısını gösteren Fiat Türkiye, Kasım ayı itibariyle SUV segmentinde yer alan modeli Fiat Freemont'u satışa sundu. Koyuncu Otomotiv showroomumuzda da yerini alarak SUV tasarım ve kullanım özellikleriyle öne çıkan Fiat Freemont, Konya'mızda da dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak" dedi.

Tamamen Amerikan Dodge Journey çizgilerini taşıyan Freemont'u Konyalıların ve otomobilseverlerin beğeneceğini ümit ettiklerini söyleyen Güneş, "Ülkemizde sadece 2.0 litrelik 170 beygir gücündeki MultiJet turbo dizel motorla satışa sunulan Fiat Freemont, hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor. Medya aracılığıyla çağrıda bulunuyor ve SUV araç tercih eden otomobilseverleri Koyuncu Otomotiv plazamıza bekliyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri