Forvet transferi  beklemede 

Konyaspor’un golcü transferi beklemede. Sezonun bitimiyle birlikte transfere hızlı bir giriş yapan yeşil-beyazlı ekip 10 oyuncuyu renklerine bağlamasına rağmen golcü transferini henüz noktalandıramadı

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Konyaspor güçlü bir kadro oluşturmak adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip golcü transferi içinde yoğun mesai harcıyor.  Bugüne kadar 10 transfer yapan Konyaspor henüz taraftarın beklediği golcü transferini gerçekleştiremedi.

Yeşil-beyazlı ekip şuana kadar  Portekizli ön libero Paz, Hırvat sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic, santrfor Muhammet Demir, stoperler Calvo, Kahraman Demirtaş, sağ bekler Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ile sol bek Yasir Subaşı,  kaleci Erhan Erentürk'ü renklerine bağladı.

İSİM ÇOK AMA İMZA YOK 

Konyaspor’un golcü transferi için bir çok isim gündeme gelirken  bu isimlerin hiç birisi ile somut bir gelişme yaşanmadı. Pato ve Keita Balde başta olmak üzere birçok ismin ön plana çıktığı  golcü transferinde şimdi de yeniden Ekuban ismi ortaya atıldı    

Geçen sezon da gündeme gelen İtalyan ekibi Genoa'da oynayan Trabzonsporlu eski golcü için görüşmelerin olumlu ilerlediği bildirildi. Genoa'nın Serie B'ye düşmesinin ardından transfer tekliflerini değerlendirmeye alan 28 yaşındaki santrforun, en parlak dönemini yaşadığı Türkiye'ye yeşil-beyazlı formayla tekrar geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi. İtalyan ekibinde mutsuz olan ve geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada boy gösteren Ganalı yıldız forvet, 2 gol, 2 asist kaydetti.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri