Forma savaşları!

Torku Konyaspor’da ikinci yarıda gençlerin ii oldukça zor. Devre arasında yapılan transferler ve sakatların geri dönmesi ile gençlerin daha çok çalışması gerekecek.

Spor Toto Süper Lig’de devre arasını Antalya Kampı ile değerlendiren Torku Konyaspor’da forma savaşı giderek artıyor. Yeşil beyazlılarda sakatların geri dönmesi ve devre arası takıma katılan yeni isimler sonrası savaşın daha da çetin geçmesi beklenmekte.

STOPER YABANCILARA KALABİLİR

Devre arasında ilk olarak Vukovic’i transfer eden Torku Konyaspor’da Kokalovic’in sakatlığı da düzelmeye başladı. İlk yarının son haftalarında takımdan ayrı çalışmalara başlayan Kokalovic’in durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenilirken, iki yabancının hazır olması durumunda stoper mevkiinin yabancıları eline geçmesi gündeme gelebilir. Böyle bir durumda ise genç futbolcu Selim’in daha çok çalışması gerekecek. Erdinç’in de iyi formunun bu forma savaşını etkileyeceği düşünülmekte.

ALİ TURAN GERİ DÖNÜYOR

İlk devrede yaşadığı sakatlıklar ve cezalı olduğu durumlarda sağ bek mevkiini Tolga'ya emanet eden Ali Turan’ın sağlık sorunları da geride kaldı. Genç futbolcu Tolga ne kadar iyi bir performans göstermiş olsa da bu pozisyon için Ali Turan biraz daha ağır basmakta. Mesut Bakkal’ın bu pozisyonda daha tecrübeli olan Ali Turan ismine ikinci yarıda daha çok şans vermesi beklenmekte…

İSHAK SAHAYA DÖNECEK Mİ?

Uzun süren sakatlığının ardından yeniden sahalara dönebilecek duruma gelen İshak’ın ise yeniden formayı kazanmak adına çok çalışması gerekiyor. Önünde Mehmet Güven ve Ali Çamdalı gibi iki önemli isim olan oyuncunun ikinci yarıya hazır girmek adına kampı iyi değerlendirmesi beklenmekte.

ÖMER ALİ’NİN İŞİ ZOR

Genç kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner’in işi ise bir hayli zor. Özellikle ilk yarının son iki maçta ortaya koydukları performansla herkesin beğenisini toplayan Erdal ve Djalma gibi rakiplerle mücadele edecek olan Ömer Ali’nin aynı zamanda transferi gündemde olan ayrıca bir kanat oyuncusu ile de mücadele etmesi gündeme gelebilir.

RECEP, DÜNYA YILDIZINA KARŞI

İkinci yarıda işi en zor olan isimlerden birisi ise tartışmasız Recep. Dünyaca ünlü yıldız Hleb’i renklerine katan Torku Konyaspor’da Recep, Süper Lig’de ilk yarı iyi bir performans sergilemişti. Takımın ilk yarıda en çok forma giyen isimlerinden biri olan Recep, ikinci yarıda ise Hleb ile forma savaşı verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri