Fofana resitalle cevap verdi

Geldiği ilk günlerde birçok eleştiriye maruz kalan Moryke Fofana, Sivasspor maçında gösterdiği performansla kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Fofana takıma daha çok katkı sağlamak istediğini açıkladı

Atiker Konyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Moryke Fofona performansını artırmaya devam ediyor. Geldiği ilk günlerde birçok eleştiriye maruz kalan Fildişi-Sahilli futbolcu, son oynanılan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Sivassspor'a karşı ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı.Atiker Konyaspor'un Sivasspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada 2 gol atan Moryke Fofona attığı gollerle takımını yarı finale taşıyarak yıldızlaştı.Bu sezon yeşil-beyazlı forma altında 11 maça çıkan Moryke Fofana 2 gol 1 asistlik performans gösterdi. Fofana çıktığı 11 maçta 643 dakika sahada kaldı.

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Attığı iki golle Sivasspor’a karşı Atiker Konyaspor'un aldığı galibiyette önemli bir rol oynayan Moryke Fofana, kupada sonuna kadar gidip şampiyon olmak istediklerini belirterek takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.Sivasspor mücadelesini değerlendiren Moryke Fofana, “Selim ile maçtan önce konuştuğumuzda bana gol atacağımı söylemişti. İki gol birden attım. Çok güzel bir duygu. Yarı finale yükseldiğimiz için çok mutluyum. Güzel oynadığımızı, maç içerisinde skor avantajını kaybetsek de mücadeleyi bir an olsun bırakmadığımızı düşünüyorum. Nitekim karşılığını da aldık. Kupada final oynamak ve kazanmak istiyoruz. Sezon sonuna kadar kazanarak devam etmek en büyük arzumuz. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KOCAMAN'A TEŞEKKÜR

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın kendisi için söylediği, “İleride büyük bir yıldız olacak. Ama biraz zamana ihtiyacı var’ sözlerinin hatırladığı Moryke Fofana, “Sonradan katıldığım yeni bir ekip ve yeni bir lige geldim. Her şeye alışmanız için biraz zaman gerekiyor. Bu konuda takımdaki herkes bana yardımcı oluyor. Teknik Direktörümüze de bu konuda bana güvendiği için teşekkür etmek istiyorum. Umarım zaman içerisinde daha iyi oynar ve takımıma daha fazla katkı sağlarım” şeklinde görüş belirtti.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri