Flora Halı, Kokulu Serisini Görücüye Çıkardı

Sektörün öncü isimlerinden Flora Halı, dinlendirici özelliğe sahip kokulu halı serisini görücüye çıkardı.

Sektörün öncü isimlerinden Flora Halı, dinlendirici özelliğe sahip kokulu halı serisini görücüye çıkardı. Yeni seri, bahar çiçeklerinin kokusunu eve yaymak, anti stres ve kolay temizlenebilen özelliğe sahip.

Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, zamanlarının büyük bölümünü evde geçiren kişiler için rahatlatıcı ve ferahlık verici bir ortam sağlama fikriyle yeni seriyi geliştirdiklerini söyledi. Üzerine basıldıkça halının içinde bulunan koku kapsüllerinden okyanus ve bahar kokuları yaydığını aktaran Yücel, kokuların etkisinin en az 2 yıl sürdüğünü belirtti. Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanların gereksinimlerini tamamen karşılayabilmek adına sürekli AR-GE çalışmaları yapıyoruz. Kokulara karar verirken bize ilham veren şey, kapalı ev ortamında bulunan insanlar için ferahlık verici ve dinlendirici özelliğe sahip bir koku seçme fikri idi. Kokulu halı serisi, evlerde konforu artıracak, yaydığı ferahlatıcı koku sayesinde dinlendirici bir ortam oluşturacak. İnsanlar bu ürünü çok uygun fiyatlara alabilecek. Bu seri ile birlikte bir ilke imza atıyoruz. Bunun insanların halı alma alışkanlıklarına etki edeceğini düşünüyoruz."




CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri