Fitneyi bitireceğiz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Cihanbeyli’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Av. Şuayip Koçak , “Bizler kardeşiz, hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Toplumumuz içinde birlik içinde yaşayabiliriz. Halkımız arasına sokulan fitne ateşini söndüre

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları yaklaşan 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.  Adaylar son olarak Cihanbeyli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Adayları; Tacettin Çetinkaya, Şuayip Koçak, Ali Genç, Rauf Büyüktermiyeci, Abdullah Altuntaş, Muhammed Uzun, Ahmet İnoğlu ve Mikail Cem Polatdağ, beraberindeki il yönetim kurulu ve ilçe yönetim kurulu heyetiyle birlikte Cihanbeyli’de ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanlığında başlayan program merkez esnaf ziyareti ile devam etti. Tüm caddelerde yürüyüş gerçekleştirerek esnafı selamlayan adaylar buradan Cihanbeyli sanayisine geçerek sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri esnasında birçok vatandaşla da kucaklaşan adaylar vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe merkezinde vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Av. Şuayip Koçak, İslam Kardeşliği'ne vurgu yaparak birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat verilmemelidir dedi. Vatandaşlara 1 Kasım Seçimleri’nin dayatıldığını ifade eden Koçak, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinin neticesinin beğenilmemesi üzere ülkemiz bir seçimin daha eşiğine getirilerek vatandaşlarımıza 1 Kasım Seçimleri dayatılmıştır. 13 senedir tek başına iktidar olan ve yönetme kabiliyeti bulunmayan ekip halkımızın desteğini kaybetmeyi kabullenememiş ve elindeki tüm güçleri kullanarak baskı ve algı oluşturmaktadır. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin her köşesinde çalışma yapabildiğimiz gibi bugün Cihanbeyli'de birlik ve kardeşlik adına da bulunuyoruz. Ülkemiz sınırları içindeki tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek görevimiz olduğu gibi halkımız arasına sokulan fitne ateşini de Milli Görüş ile söndürme çabasındayız. Genel Başkanımız Prof.Dr. Mustafa Kamalak Hocamızın Diyarbakır,Cizre ve Van ziyaretleri kardeşliğimizi bozmak isteyenlere dur demenin haykırışıdır. Bizler kardeşiz, hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Toplumumuz içinde birlik içinde yaşayabiliriz.

YÜREĞİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN

Dün ne söylüyorlarsa bugün de aynısını söylediklerini ifade eden Koçak, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizim 46 yıldan bu yana haykırdığımız bir Hakikat var. Dün ne diyorsak bugün de aynısını söylüyoruz. Bizim ülkemizin insanlarının külüne üflesek altından 'iman' fışkırır iman. İslam düşmanları bu gerçeği çok iyi bildiği için Milli Görüş'ün önünü her fırsatta kesmek suretiyle milletimizin dirilişini engellemişlerdir. Şimdi Cihanbeylili kardeşlerim sizlere sesleniyorum; 1 Kasım günü 'Yüreğinizin Sesini Dinleyin'. Bu seçimlerde ya birliğimizi bozmak isteyen, geleceğimizi çalmak isteyen küresel güçlere ve yandaş partilere destek vereceksiniz ya da 'Yaşanabilir Türkiye' 'Yeniden Büyük Türkiye' ve Yeni Bir Dünya' kurmak isteyen, sevgi, barış ve kardeşliğin teminatı, bu milletin aslı, özü, tarihi olan Milli Görüş'e yani Saadet Partisi'ne destek vereceksiniz.” Adaylar Cihanbeyli programını tamamladıktan sonra Altınekin ilçesine geçerek burada da merkez ve sanayi esnafını ziyaret etti. Program Altınekin'in mahalle ziyaretleri ile devam etti. Dedeler ve Akıncılar mahallelerine ve diğer mahallelere de giden adaylar kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlara 'Yüreğinin Sesini Dinle' vurgusu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri