Fırtınaya İhsaniye ‘Dur’ dedi

Amatör Küme Süper Grupta oynadığı 9 maçı kazanarak İhsaniye Gençlerbirliği deplasmanına çıkan Selçukspor bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Amatör Küme Süper Grupta  oynadığı 9 maçı kazanarak İhsaniye Gençlerbirliği deplasmanına çıkan Selçukspor  bu sezon ilk yenilgisini aldı. Dumlupınar  sahasında oynanan karşılaşmada İhsaniye Gençlerbirliği’nin tek golü 90. dakikada  Bekir Gökhan Özenç kaydetti.  Maçta Selçukspor oyuncusu  Mehmet Ali  maçın 24. Dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken sarı lacivertli ekip bir de penaltı atışından yararlanamadı.

KALECİ FİKRET YILDIZLAŞTI

Maça Selçukspor daha etkili başladı. maçın hemen başında forvetleri ile 3 net pozisyon yakalayan sarı-lacivertli ekibe İhsaniye Gençlerbirliği kalecisi Fikret müthiş kurtarışları ile geçit vermedi.  Fikret ayrıca bir de penaltı kurtararak galibiyette büyük pay sahibi oldu.  Selçukspor atağında Rafet Çetinkaya ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi Mustafa Aydın penaltı noktasını gösterdi.  Topun başına geçen Rafet’in şutunu Fikret çıkardı.

FARK 3 PUANA İNDİ

İhsaniye Gençlerbirliği aldığı bu galibiyetle rakibi ile arasındaki puan farkını 3 indirdi. Selçukspor ise  firesiz geçtiği 9 hafta sonunda ilk kez puan kaybı yaşadı ve yenilgi ile tanıştı

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri