Fırtına zirvede esiyor

Garanti Koza önünde üst üste 11. galibiyetini alan Torku Selçuk Üniversitesi, fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Garanti Koza önünde üst üste 11. galibiyetini alan Torku Selçuk Üniversitesi, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sarı-mavililer, aldığı galibiyetle puanını 36’ya çıkardı ve averajla ikinci sırada yer aldı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 11’de 11 yapmanın keyfini yaşıyor. Garanti Koza İstanbulspor galibiyeti ile 11 maçlık mükemmel bir seri yakalayan Selçuk Üniversitesi, aldığı bu sonuçla puanını 36’ya çıkardı. Lig’in zirvesinde bulunan Genç Telekom, 20. haftada Best Balıkesir karşısında 75-59’luk bir yenilgi aldı. Genç Telekom aldığı bu skorla puanını 36’ya çıkardı ve averajla liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise aynı puanla ikinci sırada yer alırken lideri yakalamanın mutluluğunu yaşıyor.
Sarı-mavililer zirvedeki yarışını sürdürürken, bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Darüşşafaka maçının hazırlıklarına ise 1 günlük izinin ardından bugün başlayacak. Selçuk Üniversitespor Yardımcı Antrenörü Semih Uslu, yollarına kayıp vermeden devam ettiklerini söyledi. İstanbulspor maçının zorlu geçtiğini ifade eden Uslu” Zor bir maç oldu. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergileyerek maçı kazandık. Aldığımız bu galibiyet ile yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Bu hafta yine kendi sahamızda Darüşşafaka ile karşılaşacağız. Selçuk Üniversitesi olarak bu engeli de aşarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.
2. LİG’DE 20. HAFTA TAMAMLANDI
Erkekler İkinci Ligi’nde 20. hafta dün oynanan Tire Belediye–İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile sona erdi. TB2L’de geçtiğimiz Cuma günü oynanan Final Gençlik-Maliye Milli Piyango maçı ile 20. Hafta heyecanı başlamıştı. Final Gençlik rakibini 91-75’lik skorla mağlup ederken on dördüncü galibiyetini aldı. Cumartesi günü oynanan maçlarda ise lider Genç Telekom, Best Balıkesir ile oynadığı maçı 59-75 kaybetti. Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile Darüşşafaka arasındaki maçın normal süresi 70-70 berabere tamamlanırken uzatma periyodunda kazanan taraf 80-77 ile Denizli temsilcisi oldu. Günün diğer bir çekişmeli maçı ise Vestelspor ile Gelişim Koleji arasında oynandı. Son 3 saniyesine 76-76 eşitlikle girilen maçtan Hadi Özdemir’in basketiyle Vestelspor 78-76 galip ayrıldı.
Maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Genç Telekom: 59-Best Balıkesir: 75 Başkent Gençlik: 71-Pertevniyal: 54 Orman: 68-Uşak Üniversitesi Belediyespor: 65 Gamateks PAU: 80-Darüşşafaka: 77 (Uzatmada) Gaziantep Büyükşehir Belediye: 69-Akhisar Belediye: 72 Tenis Eskrim Dağcılık: 54-Optimum TED Ankara Kolejliler: 85 Selçuk Üniversitesi: 74-Garanti Koza İstanbulspor: 68 Vestel: 78-Gelişim Koleji:76
Erkekler Basketbol Ligi’nin 21. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Gelişim Koleji-Tenis Eskrim Dağcılık, Pertevniyal-Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Optimum TED Ankara Kolejliler-Final Gençlik, Maliye Milli Piyango-Orman, Akhisar Belediye-Başkent Gençlik, Uşak Üniversitesi Belediyespor-Genç Telekom, Tire Belediye-Vestel, Garanti Koza İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri