Finale geri sayım başladı

Konya'da oynanacak Süper Kupa finaline geri sayım başladı.

Konya'da oynanacak Süper Kupa finaline geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında oynanacak final Konya'da oynanacak. Mücadele Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 13 Ağustos tarihinde saat 20.45'te başlayacak. Süper Kupa mücadelesini ATV canlı olarak yayınlayacak.

GELİR ŞEHİT AİLELERİNE VERİLECEK

2015-16 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş ile 2015-16 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu Galatasaray arasında, 13 Ağustos'ta Konya'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa mücadelesinin bilet satış geliri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine verilecek. Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinden yapılan ortak açıklamada, "Ülkemizin çok önemli bir dönemden geçtiği bu günlerde, Beşiktaş ile Galatasaray, birleştirici gücünü sergileyerek 15 Temmuz şehitleri için önemli bir karar aldı" denildi.

BİLETLER TÜKENDİ

Öte yandan Konya'da oynanacak finalin biletleri tükendi. 75 ila 150 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan biletler 10 gün içerisinde bitti.Turkcell Süper Kupa 2016'yı Beşiktaş taraftarları Doğu ve Güney tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Batı ve Kuzey tribünlerinden seyredebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri