Final Salıya kaldı

Yüksek Hızlı Tren futbol turnuvası finalinde Konyasporun rakibi Gençlerbirliği oldu. Bugün Konyada yapılması gereken final maçı, 23 Ağustos Salı gününe kaldı. Final maçı saat 21.30da başlayacak
Lig hazırlıklarını yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürdüren Konyaspor’un Yüksek Hızlı Tren turnuvası finalindeki rakibi ise Gençlerbirliği oldu. Bugün yapılması gereken final karşılaşması, Başbakan ve Bakanında katılması için 23 Ağustos Salı gününe ertelendi. Yüksek Hızlı Tren futbol turnuvasının ilk maçında Ankara Demirspor’u Robak’ın penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek finale kalan Konyaspor’da, hazırlık programında da değişiklik yapıldı. Yeşil-beyazlı takımda, yarına başlaması gereken iki günlük izin Çarşamba gününe kaldı. Kartallar, hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yaptıkları antrenmanla sürdürdüler.
FİNAL SALI GÜNÜNE KALDI
Yüksek Hızlı Tren futbol turnuvası finalinde Konyaspor’un rakibi belli olurken, karşılaşma ise Salı gününe ertelendi. Daha önceki programa göre, bugün akşam Konya’da yapılması gereken final maçı, Başbakan Recep Tayyib Erdoğan ve Ulaştırma Bakanının katılması nedeniyle 23 Ağustos Salı gününe kaldı.. Konyaspor, Salı akşamı, saat 21.30’da, önceki akşam Eskişehirspor’u 3-0 yenen Gençlerbirliği ile finalde karşı karşıya gelecek.  Maça, Başbakan, Ulaştırma Bakanı, Gençlerbirliği futbol takımı ve taraftarlar hızlı trenle gelecekler.  Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının ardından futbolculara iki gün izin verilecek. Isparta Davras kampı konusunda ise muhtemelen 26 Ağustos Cuma günü başlayacak. Yeşil-beyazlı takımda, sakatlıkları süren Kere ve Feyyaz’ın da 4. dönem hazırlıklarında takımla birlikte çalışmaları beklenmekte.
ÖZDEMİR:TAM HAZIR DEĞİLİZ
Ankara Demirspor ile oynanan “Yüksek Hızlı Tren” Turnuvası maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan  Osman Özdemir, oynanan oyundan memnun olmadığını, ancak lige kadar önlerindeki süreyi en iyi şekilde kullanarak hazır hale gelmek istediklerini söylerken, sakatlığı sonrasında ameliyat olan ve 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalan Ertuğrul Arslan'ın durumunun takımımız açısından önemli bir kayıp olduğunu ifade etti.
Osman Özdemir, "Katıldığımız turnuvada oynayacağımız maçlar eksiklerimizi ve planladıklarımızın neresinde olduğunu görme adına önemli fırsattı. Takımımın Ankara Demirspor karşısında ortaya koyduğu oyun herkes gibi bizi de memnun etmedi. Daha iyi organize olup daha iyi bir mücadele ortaya koyabilirdik. Ama bir konsantrasyon eksikliği yaşandı. Bunu sadece sahada oyuncular değil saha kenarında da biz yaşadık. Her şeye rağmen kazanmak ve ev sahipliğini yaptığımız turnuvada finale yükselmek güzel. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız. Genç arkadaşlarımız oynanan her maç ile takıma daha fazla uyum sağlayacaklar. Bir anlamda önümüzdeki süreç bizim lehimize olacak. Bu süreci en iyi şekilde kullanmak ve sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. Konyaspor başarılı bir sezon geçirip hedefine mutlaka ulaşacaktır. Bunun için bir kez daha tekrarlıyorum zamana ihtiyacımız var. Sezonun başlamasına yaklaşık 3 haftalık bir süre var. Bu zaman dilimi içerisinde yapacağımız antrenmanlar ve oynamayı planladığımız maçlarla hazır olacağımızı düşünüyorum” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri