Final gibi maç

Konyaspor Olimpiyat Stadında final gibi bir maça çıkıyor. İstanbul Büyükşehir ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar evine mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek

Konyaspor, bugün İstanbul deplasmanında, kendisi gibi ligde kalma umutlarını son 10 haftaya taşıyan ve tehlike hattının hemen üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zor bir maça çıkacak. Atatürk Olimpiyat stadındaki karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Ankara bölgesinden Selçuk Dereli düdük çalacak. Büyükşehir Belediyespor’u yenerek nefes almayı amaçlayan yeşil-beyazlılar da rahatsızlığı tam olarak geçmeyen ve evindi tedavi olan Serhat Akın, sakatlıkları süren Serhat Akyüz, Koray, Caner ve Erdal forma giyemeyecek. Fahri ise teknik adamlar görev vermesi halinde uzun bir aradan sonra yeniden yeşil sahalara dönecek.

İstanbul’a Perşembe günü giden ve son iki çalışmayı İstanbulspor tesislerinde yapan Konyaspor’da moral süper..  Yeşil-beyazlılar galibiyete kilitlendiler. Konya’dan giden ve İstanbul’da bulunan Konyalılarla birlikte bin kadar sporseverin de destekleyeceği Konyaspor’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaları halinde futbolculara süper prim verilecek. Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak, “Fikstür önemli değil. İstanbul maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. İyi hazırlandık. Hastalıklardan tam kurtulmamıza rağmen bunu dert etmiyoruz. Çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi yaparak 3 puanla döneceğiz” dedi. Konyaspor maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek. Oğuzhan- Milos, Kratochvil, Ömer, İsmail- Bülent, Zafer, Ayman, Celaleddin, Cihan, Veysel.
6 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
Konyaspor’da sarı tehlike. Yeşil-beyazlı takımda, bugün deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maç öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza barajında bulunmakta. İstatistiklere göre, 3’er sarı karaltı İsmail Güldüren, Erhan Albayrak, Veysel cihan, Bülent Bölükbaşı, Aymam Abdelaziz ve Milos Mihaylov bugün İstanbul deplasmanında sarı kart görmeleri halinde yönetmelik gereği bir sonraki hafta içi sahada Hacettepe ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Konyaspor yönetici ve teknik adamları 3’er sarı kartlı futbolcuları uyararak İstanbul BŞ maçında kart görmemelerini istediler. Konyaspor’da, ayrıca: Erdal, Serhat Akın, Da Silva, Fahri ve Kratochviyl’in ise 2’şer sarı kartı var. 4 futbolcu da 1’ersarı kartlı.
PFDK DÜZKAYA’YA 30 GÜN CEZA VERDİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Konyaspor-Gaziantepspor maçında tribünlere gönderilen Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya’ya 30 gün hak mahrumiyeti cezası vardı. Kurul ayrıca Galatasaraylı Yaser Yıldız ve Kayserisporlu Toledo’ya 2’şer maç ceza verdi. Kurul, yaptığı toplantıda, 15 Mart’ta Trabzon’da yapılan Trabzonspor-Galatasaray maçında rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle Yaser’i 2 resmi müsabakadan men cezasıyla cezalandırdı. Kayserisporlu Toledo’ya da aynı tarihteki Ankaraspor-Kayserispor maçında, aynı gerekçeyle 2 maç ceza uygulandı.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR, 3 PUANI HEDEFLİYOR
Öte yandan Lig’deki son 4 karşılaşmasını yitirerek, alt sıralara inen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bugün oynayacağı Konyaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Lacivert-turunculu ekip, kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Konyaspor’u yenerek, çıkışa geçmek amacında. 25 puanla 15. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart cezalısı Serhat ile sakatlığı süren Hasagiç, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle son Antalyaspor maçında oynayamayan Barbosa’nın durumu ise maç öncesi netlik kazanacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri