Final gibi bir maç

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Gaziantepspor maçının zor geçeceğini söyledi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi’nin 24. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçında mutlak 3 puan hedefliyor. Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Gaziantepspor maçının kendileri için ayrı bir önem kazandığını belirterek, Trabzonspor’dan alınan 3 puanın daha anlamlı bir hale gelmesi için bu maçı kazanmalarının şart olduğunu söyledi.

GAZİANTEP MAÇI  BİZİM İÇİN FIRSAT
İlk yarıda Gaziantep'e gittimizde aramızda biraz puan farkı vardı. Şimdi de yine aynı puan farkı var. Gaziantepspor 31 puanda, biz 27 puandayız. Bu maçtan galip gelirsek 30 puan yapacağız. Trabzonspor maçında aldığımız galibiyetle çok önemli bir avantaj elde ettik. Alt sıralardaki rakiplerimizinde kazandığı haftada aldığımız sonuç bize büyük moral verdi. Şimdi bunu seriye bağlamak istiyoruz ve önümüzdeki Gaziantepspor maçını bunun için bir fırsat olarak görüyoruz. Gaziantepspor mücadelesinden galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Bu maç bizim adımıza gerçek anlamda bir final olacak. Bu durum takımımızın üzerinde kesinlikle bir strese neden olmuyor. Taraftarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum.
OYUNCULARIMIN HAKKINI YEDİRMEM
Trabzonspor galibiyetinden sonra biraz alçakgönüllü davranalım diye düşündük ve 'Şans golüyle kazandık" dedim. Ama bu cümleyi spor otoriteleri istedikleri yere çekerek, sahada ortaya koyduğumuz mücadeleyi görmezden geldiler. Ben orada 'Şans golüyle kazandık' derken, aldığımız galibiyetin değil attığımız golün şans olduğunu ifade ettim. Futbolcularımın sahada gösterdikleri mücadelenin küçümsenmesine tahammülüm yok. Hatırlayın Galatasaray karşısında oyunun tek hakimiydik ama pozisyon bile olmayan bir topta golü yedik. O da şans golüydü. Ama o maçta rakip kazandığı için çok konuşuldu, Trabzonspor maçında biz kazandığımız için galibiyetimiz bile hafife alınmaya çalışıldı. Buna kimsenin hakkının olmadığını düşünüyorum ve bir kez daha oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum.
GRİP SALGINI ÇALIŞMALARIMIZI ETKİLEDİ
Son günlerde bir salgın var zannedersem ve bunun sonucunda oyuncularımızda hastalandılar. Ömer, Ayman, Zafer Demir, Serhat Akın, Mustafa Er hastalıkları nedeniyle antrenmanlarda bizimle birlikte olamadılar. Ama kadromuzda yer alacaklar. Tam anlamıyla belki yararlanamayacağız fakat Gaziantepspor maçında forma giyecekler. Giyemeyecek durumda olurlarsa da kendilerinin yerlerine görev vereceğim futbolcularım var ve onlarında ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum. Sonuçta biz bir ekibiz ve bu ekibin içerisinde yer alan herkes her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutmalı.
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ZİYARET
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ile futbolculardan Mehmet Çoğum ve Jefferson Galvao, S.Ü.Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi olan ve aynı zamanda eğitimlerini sürdüren lösemili çocukları ziyaret ederek forma ve çeşitli hediyeler verdi. Öncelikle lösemili çocukların eğitimlerini aksatmamaları için kurulan sınıfı ziyaret eden Giray Bulak ve oyuncular, burada miniklerle sohbet ederken, kendilerine Konyaspor forması hediye ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ziyaret sırasında S.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Alper Yosunkaya, Başhekim Yardımcıları Yrd.Doç.Dr Fatih Kara, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Murat Büyükdoğan ve Başmüdür Uzman Selim Karadaş'tan minik hastaların son durumları ile ilgili bilgiler alan ve kendileriyle yakından ilgilenen Giray Bulak ve futbolculara teşekkür ettiler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri