Filistinli öğrencinin kaçırıldığına dair delillere ulaşıldı

Konya'da bir hafta önce kayıplara karışan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Filistin uyruklu Muhammed Salhab’tan hala haber yok. Salhab’ın yakın arkadaşları, gencin kaçırıldığına dair deliller bulunduğunu iddia ediyor

Konya'da eğitim gören Filistinli Tıp Fakültesi öğrencisi Muhammed Salhab'dan bir haftadır haber alınamıyor. Geçen hafta Cuma namazını kılmak için evinden çıkan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Filistin uyruklu Muhammed Salhab'dan bir daha haber alınamadı. Salhab bir daha geri dönmeyince, yakın arkadaşları gidebileceği yerleri aradı ancak bir sonuca ulaşamadı. Polise giden Salhab’ın arkadaşları, şehir dışına çıktığına dair bir bilgi bulunmadığını öğrendi.

ÖĞRENCİNİN KAÇIRILDIĞI İDDİASI

Yakın arkadaşları, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Filistin uyruklu Muhammed Salhab’ın kaçırıldığına dair delillere ulaşıldığını öne sürdü. Arkadaşlarının iddiasına göre; Cuma namazına giderken Salhab’ın yanında siyah bir minibüs durdu. İçinden inen bir grup zorla onu araca bindirip uzaklaştı. Güvenlik güçleri söz konusu ana dair güvenlik kamerası görüntüleriyle görgü tanıklarına ulaştı. Ayrıca İstanbul’daki Filistinli üst düzey yetkililer de konuyu yakından takip ediyor.

ARACIN PLAKASI SAHTE ÇIKTI

Görgü şahitlerinden alınan bilgilere göre Muhammed Salhab'ın Cuma namazına giderken siyah bir transporterden inen yüzleri maskeli şahıslar tarafından kaçırıldı. Salhab'ın olay sırasında ayakkabısının düştüğü öğrenildi. Çevresinde sevilen bir öğrenci olan Muhammed Salhab'ın Filistin'de herhangi bir siyasi örgütle bağının da olmadığı ortaya çıktı. Polisler tarafından yapılan incelemede olayda kullanılan aracın plakasının sahte olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri