Filede zorlu hafta

Voleybol liglerinde mücadele eden temsilcilerimiz bu hafta zorlu maçlara çıkacak. Diltaş evinde Galatasarayı konuk edecek. Ereğlispor deplasmanda İller Bankası ile karşı karşıya gelecek

Voleybol 1. Ligleri’nde mücadele eden temsilcilerimizi bu hafta zorlu maçlar bekliyor. Erkekler Ligi’nde bu sezon ilk kez mücadele eden ve istediği sonuçları alamayarak tehlike hattına inen Diltaş Eğitim Kurumları, 24 Ocak Pazar günü güçlü ekipler arasında yer alan Galatasaray’ı konuk edecek. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Diltaşspor’da zorlu maçın hazırlıkları devam ederken, camia galibiyete kilitlendi. Mavi-beyazlılar, güçlü rakibin devirerek tehlike hattının üstüne çıkmayı amaçlıyor.

Öte yandan Erkekler 1. Ligi’nde bu hafta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Şampiyon adaylarından Fenerbahçe, kendisi gibi zirveyi kovalayan Arkas Spor ile sahasında karşılaşacak. Halkbank da orta sıralardaki Milli Piyango’yu konuk ederken, Ziraat Bankası ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş evinde Sosyal Güvenlik Kurumu ile karşılaşırken, Bozkurt Belediyespor da seyircisi önünde Belediye Plevne ile karşı karşıya gelecek.
Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde orta sıralarda yer alan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, 23 Ocak Cumartesi günü alt sıralardaki İller Bankası’na konuk olacak. Temsilcimizin favori olduğu mücadele 13.00’de oynanacak. Geçtiğimiz hafta evinde Beşiktaş’a yenilen yeşil-beyazlılar, İller Bankası’nı devirerek yeniden galibiyetle tanışmak istiyor. Ligde ayrıca cumartesi günü oynanacak diğer maçların programı şöyle: Nilüfer Belediyespor-Ankaragücü, Beşiktaş-Beylikdüzü, Eczacıbaşı Zentiva-Fenerbahçe Acıbadem, Galatasaray-Vakıfbank Güneş Sigorta, Karşıyaka-Yeşilyurt.
EREĞLİ, EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR
Ereğli Belediyespor, İller Bankası maçını hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda çalışan Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Sabahları kondisyon çalışması gerçekleştiren temsilcimiz öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı idman yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, hedef Ankara’dan galibiyetle dönmek. Başkent deplasmanından galibiyetle döneceklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Zor bir deplasman maçına çıkacağız. İlk yarıda rakibimize kendi sahamızda 3-1 mağlup olmuştuk. Bu sefer rövanşı almak istiyoruz. Takımımızda hazırlıklar sürüyor. Eksiğimiz bulunmuyor. Moraller yüksek. Yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam. Ereğli Belediyespor’a yakışan bir oyun sergileyerek Ereğli’ye galibiyetle döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri