Fikstür 10 Ağustos’ta çekiliyor

Torku Selçuk Üniversitespor’un mücadele edeceği TB2L’de 2010-2011 sezon fikstürü 10 Ağustos tarihinde belirlenecek. Sarı-mavili ekipte yeni sezon hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 2010-2011 sezonu fikstür çekimi 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. TB2L’de heyecanın her geçen sezon daha da arttığına dikkat çeken TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, “TB2L her yıl daha gelişen ve profesyonelleşen bir lig yapısına dönüştü. Bu yıl ligimiz gerek taraftarıyla gerekse de basının gösterdiği alakayla gerçekten fevkalade bir sezon geçirdi. Özellikle Final Grubu karşılaşmalarında bu ilgi zirve yaptı. Bizim amacımız bu alakanın katlanarak artması. İnşallah yeni sezonda da yine güzel atmosferler altında kalitenin daha da arttığı bir lig yaşanır” dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan da olağan genel kurul hazırlıkları yapan sarı-mavili yönetim 9 Ağustos’ta çoğunluk sağlanması halinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Takım olarak da 9 Ağustos’ta hazırlıklara başalayacak olan Torku Selçuk bu tarihe kadar transferi en aza indirgemeyi düşünüyor. Güçlü bir yönetim kurmak için çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Konya’da basketbol heyecanının en üst düzeyde yaşandığı ve basketboldaki faaliyetlerin profesyonel olarak gerçekleştiği tek kulüp olan Torku Selçuk Üniversitesi olarak üstlendiğimiz misyonun bilinci ve sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bu takımın yerinin Beko Basketbol Ligi olduğu taraflı tarafsız herkes tarafından söylenmekte. İki sezon önce şanssız bir şekilde ve averajla lige veda etmek durumunda kalmıştık. Geçen yıl son anda lige katılma kararı alıp kısıtlı imkanlarla yeniden 1. Lig’e çıkma mücadelesi verdik. Ancak tüm iyi niyetli ve başarılı çalışmalarımıza rağmen lige çıkma şansını bir galibiyet farkı ile kaçırdık. Yeni sezona yine aynı hedefle başlayacağız. İlk olarak yönetim kurulumuzu güçlendirmek arzusundayız. Mevcut yönetimimizi birkaç güçlü isimle takviye edeceğiz” dedi.

Transfer arayışlarının da hız kesmeden devam ettiğine dikkat çeken Başkan Turgut, “Kongre sürecinde olmamıza rağmen takıma maddi destek arayışlarımız ve transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hocamızın raporu doğrultusunda iddialı bir takım kurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah tüm transfer çalışmalarını 9 Ağustos’ta başlayacak hazırlık kampına yetiştireceğiz” diye konuştu.

Turgut, teknik heyetin isteği doğrultusunda Beko Basketbol Ligi’nde forma giyen yetenekli bir oyuncuyu mutlaka kadrolarına dahil edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri