Fikret Orman Ve Ahmet Çebi: Aramızda Kırgınlık Yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir organizasyona beraber katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, aralarında kırgınlık olmadığını ve Beşiktaş’ın önünü kesmek için bu tip haberlerin...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir organizasyona beraber katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, aralarında kırgınlık olmadığını ve Beşiktaş’ın önünü kesmek için bu tip haberlerin çıktığını açıkladı.

Bodrum Ortakent limanında, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un ‘Müskebi’ isimli teknesine Beşiktaş bayrağı asmak için İstanbul’dan Bodrum’a gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, aralarında bir problem olmadığını açıkladı. Tekneye Beşiktaş bayrağını asan Orman ve Çebi’ye Mahmut Kocadon’un Fenerbahçe taraftarı olan kardeşi Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata, teknenin sahibi Mahmut Kocadon ve Bodrum Çarşı grubu katıldı. Teknenin direğine bayrağı asan Orman, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Orman, Çebi ile güzel bir organizasyonda bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bu görevler bir gün gelip geçecek, bunların anısı bizde kalacak. Arkamızda hoş bir sada bırakmayı Allah nasip etsin bize” dedi.

Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maçı için de kısa bir açıklama yapan Orman, “Her maç zordur. Beşiktaş tabi ki her maçı kazanmak için oynuyor. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacaktır. Tahmins ediyorum ki Rizespor da en azından puan almak için geliyordur. Sonucu sahadaki spor belirleyecek” ifadelerini kullandı.

"Ahmet Nur Çebi ile aranızda problem var mı?" sorusu karşısında ise Orman, “Beşiktaş ne zaman böyle bir rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler anlatıyorlar. Şimdi Ahmet bey de yanımda zaten. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz ama bizim işimiz onlara cevap vermekten daha fazla işimizi iyi yaparak kendimizi taraftarımıza ve Türk sporuna göstermek. Onu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ahmet Nur Çebi ise çıkan haberlerin çok komik olduğunu ifade ederek, “Biz buraya hizmet etmeye geldik. Hiçbirimizin koltuk ya da bir fotoğraf veya televizyonda gözükme amacı yok. Sonuç itibariyle Beşiktaş başkanının olduğu yerde olması gereken şekilde o toplantı yapılmıştır. Fikret beyin de söyledikleri de doğrudur. Transferlerde son derece büyük emeği geçmiştir. Bunun bu şekilde aksettirilmesi tamamen Beşiktaş’ın şu anda başarıya gidecek olan yolda, kafasını kaldırmış olmasından rahatsız olan tahmin ediyorum dahili muhalefet var. Bunlarla başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Beşiktaş bizim içindir. Biz her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz. Şahsi egolarımız bahis ve söz konusu olamaz” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri