Fikret Orman: Bugün Burada Hep Beraber Orta Oyunu Seyrettik

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye 2 - 0 yenildikleri maçın ardından, "Bugün burada hep beraber orta oyunu seyrettik. Bu orta oyununu kuranlar ve oynayanlar, bundan sonrasını hep beraber görecekler." dedi.Stat çıkışında...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye 2 - 0 yenildikleri maçın ardından, "Bugün burada hep beraber orta oyunu seyrettik. Bu orta oyununu kuranlar ve oynayanlar, bundan sonrasını hep beraber görecekler." dedi.

Stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, hiçbir maçtan sonra konuşmadığını hatırlatarak, "Hiç de adetim değildir. Şimdi bir filmi geri saralım. Geçen haftaya geri dönelim, geçen haftaya döndüğümüz zaman oyuncumuz bir kelime ağzından çıktığı için kırmızı kart görüyor. Bugün aynı laflar, rakip takımın ağzından 'hakem hakem' deyip söylendiği halde hiçbir şey yapılmadı. Oyuncumuza gösterilen kırmızı karta gelince yine daha önce de söylediğim gibi bizim maçlarımızda ne hikmetse 6 hakem de içeride oluyor. Hakem, kırmızı kart göstermek amacıyla gelmedi. Yalnız 4. hakemin ikazıyla kırmızı kart gösterdi. Bence hatalı kırmızı karttı. Oyunun içerisinde, oyunun gidişatında tehlike olacak bir pozisyon yoktu. Oyuncumuz arkadan bir tutma yaptı, ama bıraktı. Gösterilen ikinci sarı karttan kırmızı kart herkes tarafından kabul edilebilir bir kırmızı kart olması lazım." ifadelerini kullandı.

Demba Ba'nın ceza alanında düştüğü pozisyonun penaltı olduğunu ve sarı - lacivertli futbolcuya kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini savunan Fikret Orman, "Bütün bunları maç oynanmadan evvel söyledim, bütün tehlikeleri göz önüne koyduk. Her sene bu Beşiktaş'ın iyi gidişatıyla alakalı başlangıç noktası olduktan sonra bir şekilde karşımıza sistemli olarak bir eller çıkıyor. Bunları Beşiktaş ve camiasının hak etmediğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Orman, bugünden sonra tarz değiştireceğini dile getirerek, şöyle devam etti: "Çünkü bizim kullandığımız lisanı bu futbolu yöneten insanlar anlamıyorlar, biz de bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız. Öyle gücü varmış da basacakmış bundan sonra herkes görecek. Beşiktaş bu kadar zahmet ve zorluklar içerisinde mücadele verirken bunların yapılması en azından ayıptır. Hele bizim Başkanımızın isminin verildiği bir sezonda centilmenlik sezonunda tam bir ayıptır. Bugün hep beraber burada orta oyunu seyrettik. Artık Beşiktaş camiası buna etmeyecektir, en başta ben müsaade etmeyeceğim. Bu orta oyunu kuranlar ve oynayanlar bundan sonrasını hep beraber görecekler."

Orman, Aziz Yıldırım'ın dün Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamalara cevap verip vermeyeceği yönündeki bir soru üzerine, "Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap vermeyeceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri