Fikret Orman: Başkanlığa adayım

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu 2015 Yılı 1. Olağan Toplantısı yapılıyor. Başkan Fikret Orman 2016'da başkanlığa aday olacağını açıkladı

Fikret Orman'ın Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalar şöyle;

BEŞİKTAŞ'IN HİÇBİR KULÜBE TRANSFER BORCU YOKTUR

"Geçen Divan toplantısında da söyledim. Biz aldığımız dönemde Beşiktaş'ın borcu 575 Milyon TL'di. Beşiktaş'ın durumu çok vahim de Beşiktaş Futbol Takımı'nın durumu ortadadır. Beşiktaş'ın hiçbir kulübe transfer borcu yoktur. Del Bosque'nin, Ersan Gülüm'ün paralarını biz ödedik. Eskiden başkan el koydu, futbolculara para verdi denilirdi. Şimdi duyuyor musunuz? Ben ve arkadaşlarım gece gündüz bunun için mücadele ediyoruz. Mayıs ayında kongrede Beşiktaş'ın borcunu hep beraber konuşacağız" dedi.

HERHANGİ BİR KONUYU GİZLEMEK GİBİ...

"Beşiktaş Kulübü'nün stadı yok, seyircisi yok, her maçı deplasmanda oynuyor. Bir yandan futbol takımına borcun olmayacak, bir yandan amatör takımlara borcun olmayacak, bir yandan da yatırım yapacaksınız. Biz geldiğimizde 52 Kartal Yuvası vardı, şu anda 65 Kartal Yuvası var, 70 olacak. Ben her şeyin geçeceğini üyelerin gözlerine bakarak anlatıyorum. Denetleme Kurulu, burada herhangi bir konuyu gizlemek gibi bir şey yaptıysak söylesin" dedi.

HER ŞEYDEN ÖNCE ADAMLIĞIMIZ VAR

"Biz kimseye el açmadan, kimseden yardım istemeden , kimseye minnet etmeden borçlarımızı ödedik. Sponsorluk anlaşmları vardı da biz hazıra mı geldik? Bizim neyimiz var? Her şeyden önce adamlığımız var. Güvenilirliğimiz var. Biz kimseyi kandırmıyoruz. Her şeyimiz açıktır. Kimse sponsorluk bulmazken çorabımıza bile reklam alabilecek bir kulübüz. Bu güvenilirliği sağlayacaksınız. Beşiktaş takımı şampiyon olacakken bunu konuşacağımıza 2500 TL ödenmiyor, bunu konuşuyoruz."

2016'DA DA ADAYIM

"Ben buradan söylüyorum; 2016'da adayım. Bu borç ödenecekse ben ödeyeceğim. Ben babadan doğma Beşiktaşlıyım. Başkanlık sürecimden sonra da buraya geleceğim. Bu zihniyele yönetmeye çalışyoruz. Buradayız." dedi.

"BİZE ALLAH YARDIM EDİYOR" DEDİK

"2-3 gün evvel UEFA temsilcileri buradaydı. Bize "bu işe nasıl yapıyorsunuz" dediler. "Bize Allah yardım ediyor, arkamızda Beşiktaşlılar var" dedik. Bizi UEFA, devlet, SPK, özel denetleme kuruluşları denetliyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri