Fezalı Minikler Bayrama Karne Sevinci İle Girdi

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk İlkokulu ve Ortaokulu’nda Kurban Bayramı öncesi karne sevinci vardı.Öğrenci Takip Sistemi (ÖTS) karnesini alan öğrenciler ilk karne mutluluğunu...

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk İlkokulu ve Ortaokulu’nda Kurban Bayramı öncesi karne sevinci vardı.

Öğrenci Takip Sistemi (ÖTS) karnesini alan öğrenciler ilk karne mutluluğunu yaşadı. Verilen karneler, okulların açıldığı 15 Eylülden bu yana öğrencilerin ders performansı, çalışma, kitap okuma, sosyal gelişimi ve öğrencinin eğitim ortamı içerisinde takip edilmesi gerekenlerin takip edildiği karne öğrencilerin iki haftalık gelişimini ihtiva ediyordu. Feza Berkli öğrenciler iki haftalık ÖTS gelişim karnelerini alarak bayram tatiline çıktı.

Öğrencilerin karne sevinci ile ilgili konuşan Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Öğrencilerimizi çağın gereklerine göre yetiştirmeyi hedefliyor ve bu bağlamda öğrencilerimizde arzu edilen davranışların benimsenmesi ve yerleşmesi için öğrencilerimizin sosyal ve akademik gelişimlerini takip ediyoruz. En değerli varlıklarımız olan ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ile ilgili reel bilgileri aileler ile de paylaşmayı ihmal etmiyoruz.Böylelikle ailelerde çocuklarını yakinen takip edebiliyorlar." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri