Feza Lisesi Sporda Rakip Tanımıyor

Samsun’da faaliyet gösteren Feza Eğitim Kurumları’na bağlı olan Feza Lisesi eğitim alanındaki başarısını spor alanında da sürdürüyor. Okullar arası basketbol maçında namağlup olan Feza Lisesi Basketbol Takımı grup birincisi oldu....

Samsun’da faaliyet gösteren Feza Eğitim Kurumları’na bağlı olan Feza Lisesi eğitim alanındaki başarısını spor alanında da sürdürüyor. Okullar arası basketbol maçında namağlup olan Feza Lisesi Basketbol Takımı grup birincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okullar arası basketbol müsabakalarında Taflan Yalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Feza Lisesi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabaka da gülen taraf Feza Lisesi oldu. Maç, 45 – 43 lük skorla Feza Lisesi’nin üstünlüğüyle son buldu.

Feza Lisesi grubunda oynadığı 3 maçı tamamını kazanıp namağlup unvanıyla grup birincisi olarak yarı finale ismini yazdırdı. Eğitim alanında olduğu gibi sporda da başarıya doymadıklarını kaydeden Okul Müdürü Murat Yücel, öğrencilerinin başarısından dolayı gurur duyduğunu ve istikrarın hız kesmeden devam etmesi için öğrencilerini tebrik ederek şans diledi.

Feza Lisesi Basketbol Takım Antrenörü Mehmet Şahin, öğrencilerinin başarısından ve centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri