Feza Berk Koleji, Öğrencilerin Yanı Sıra Velileride Eğitiyor

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji ‘’Feza’dan Damlalar’’ etkinliği ile velilerini eğitiyor.Çalışma ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Yoğun iş temposu içerisinde yoğunluktan ve yorgunluktan...

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji ‘’Feza’dan Damlalar’’ etkinliği ile velilerini eğitiyor.

Çalışma ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Yoğun iş temposu içerisinde yoğunluktan ve yorgunluktan kitap okuyamıyoruz. Dolayısıyla velilerimiz de çocukları ile yaşadıkları sıkıntılarda çok zorlanmaktalar. Okul Rehberlik servisimizin çabaları ile başlayan ve devam eden etkinlik Feza’dan Damlalar adı altında okulumuzun web sitesinde, sosyal medya adreslerinde velilerimizin istifadesine sunuluyor.” dedi.

Konunun belirlenmesi ile ilgili de bilgi veren Okul Müdürü Tabak, “Öğrencilerimizin o hafta içerisinde yaşadıkları problemler üzerinde yoğunlaşılarak konular belirleniyor ve bunların çözümünde velinin de desteğini almak suretiyle velilerimiz de çözümün bir parçası haline getiriliyor.” diye konuştu. Velileri bilgilendirmenin yanı sıra teknolojiyi de yakından takip ettiklerini kaydeden Tabak, velilerin çocuklarını yakından takip edebilmesi için Öğrenci Takip Sistemi(ÖTS) adı altında online takip sistemi geliştirdiklerini ve mevcut sistemin androidini velilerin hizmetine sunduklarını ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri