Fethiye’de Kaybolan Alman Belgeselciyi Komandolar Arıyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaybolan Alman ARD televizyonu çalışanı Bernd Girrbach'ı (58) bulmak için komando timleri devreye girdi. Bölgede devam eden arama çalışmalarının ikinci gününde komandolara sahil güvenlik ekipleri de denizden...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaybolan Alman ARD televizyonu çalışanı Bernd Girrbach'ı (58) bulmak için komando timleri devreye girdi. Bölgede devam eden arama çalışmalarının ikinci gününde komandolara sahil güvenlik ekipleri de denizden destek veriyor.

Fethiye’nin Faralya Mahallesi Aktaş Mevkii’nde önceki gün belgesel çekimi için keşif yaparken kaybolan Alman Bernd Girrbach’ı arama çalışmaları sürüyor. AKUT ve jandarma tarafından 2 gündür devam eden, helikopter ve dedektör köpeklerinde katıldığı aramalardan sonuç alınamayınca bölgeye komando timleri çağrıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’ndan 60 komando Girrbach’ı aramak için Aktaş Mevkii’ne geldi. Timler halinde ormana dağılan komandolar bölgeyi adım adım taradı. Gün boyu devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Alman televizyoncunun bulunması için komando timlerinin yarında bölgede arama yapacağı kaydedildi.

ARAMALARA DENİZDEN DESTEK

Öte yandan Fethiye Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na bağlı sahil güvenlik botu, Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu arasındaki kıyı şeridini tarayarak aramalara denizden destek verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri