Fethiye maçı daha önemli

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Can Demir Aktav, kupada karşılaştıkları Gaziantep maçı ile ilgili olarak “Zaten sonucun böyle olacağını biliyorduk” dedi.

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Can Demir Aktav, kupada karşılaştıkları Gaziantep maçı ile ilgili olarak “Zaten sonucun böyle olacağını biliyorduk” dedi. Ligde artık 3 puan almaları gerektiğini belirten genç oyuncu, Fethiyespor maçındaher şeyin belli olacağını söyledi

SONUCUN ZATEN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUK

Ziraat Türkiye Kupası 2’nci tur maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilerek kupadan elenen Konya Anadolu Selçukspor’dagenç stoper Can Demir Aktav, sonucun kendilerini şaşırtmadığını söyledi. Daha çok isteyen ve daha iyi oynayan taraf olduklarını belirten Can Demir, “ Karşılaşmaya ilk 11’de şans bulamayan oyuncular başladı. Üzerimizde onun verdiği heyecan ve istek vardı.  Gaziantep’te bizim üst ligimizde olduğu için zaten sonucun böyle olacağını biliyorduk. 1-0 da öne geçtik. Hatta ikinci yarıda rekabete katılmayalım dedik ama işte lig üstünlüğü diyelim, rakibimiz topu iyi tuttu, iyi sakladı. İkinci yarı bizden daha çok istediler. 2 tane kötü gol yedik. Sonrasında zaten maçı çeviremedik. Ama bizim daha iyi oynadığımıza, daha istekli olduğumuza inanıyorum. Öyle de görünüyordu zaten. Bizim pozisyonlarımız daha netti. Olmadı. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız” diye konuştu.

FETHİYESPOR MAÇINDA HER ŞEY BELLİ OLACAK

Bu hafta deplasmanda oynayacaklarıFethiyespor maçının önemine dikkat çeken başarılı savunma, “Fethiye’de ya tamam ya devam diyeceğiz. Çünkü Fethiyespor bizim rakibimiz ve dengimiz olan bir takım Artık 3 puanı da almamız lazım.Önceki rakiplerimiz için üst sıralarda oynuyor diye sığındık ama bu maçta her şey ortaya çıkacak. O yüzdeniyi hazırlanmamız lazım. Hocamız kime forma şansı verirse inşallah iyi değerlendirir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri