Feshane'de Açılan Beyşehir Standı Yoğun İlgi Gördü

Bu sene 2.si düzenlenen KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği çerçevesinde İstanbul Feshane'de açılan Beyşehir standı yoğun ilgi gördü.

İstanbul Feshane'de açılan Beyşehir Standına yoğun ilgi gösterildi. 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane'de başlayan dev etkinlik Eyüp Sultan Cami'de kılınan öğle namazına müteakip Eyüp Meydanı'nda Mehteran gösterisiyle kortej düzenlenerek başladı. Festahene'ye kadar devam eden kortejin ardından sergi alanları düzenlenen törenle açıldı.

Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, Konya Milletvekillerimiz Mustafa Kabakçı, Gülay Samancı ve Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, Konsiad Yönetim Kurulu Genel Başkanı Abdullah Başcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir çok misafir Beyşehir Belediyesi standını ziyaret etti.

Beyşehir Belediyesi tarafından açılan stantta Beyşehir'in tarihi, kültürü ve coğrafik bilgilerin yer aldığı broşürler ziyaretçilere dağıtıldı. Fuar boyunca sergilenecek olan yöresel ürünler ve Beyşehir tarhanası yoğun ilgi gördü. En fazla ilgiyi Beyşehir Tarhanası'nın aldığı görüldü. Standı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'da Beyşehir Tarhanası'nın tadına baktı. Stant görevlilerini tebrik eden Davutoğlu, diğer stantları gezdikten sonra Feshane'den ayrıldı.

12 Eylül Çarşamba günü başlayan etkinlik 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Feshana'de Haliç salonunda ziyaretçilerini kabul eden Beyşehir Belediyesi standı etkinlik boyunca açık olacak ve hizmet verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri